Klub 60

Vi råder over en velfungerende klub 60 pensionist klub med over 50 medlemmer, som hjælper klubben med mange forskellige opgaver, og som tjener penge til klubben ved diverse opgaver. Det er bl.a. hjælp ved Arena Nord arrangementer, salg af sponsorater, trykning af logoer og reklamer på spillertøj, servering ved vores 5 årlige klubaftener, hjælp ved træner- og lederfest, standerhejsning, Cup No. 1, klipning af græs, kridtning af baner og mange andre diverse ad hoc opgaver i klubben.

Du bestemmer selv hvor meget du vil være med og hvornår du kan.

Der er altid plads til flere gode personer i klubben, og vil du gerne være en del af det gode fællesskab i klub 60, hvor der hygges hele året og er et fantastisk sammenhold, så kontakt Orla Thomsen eller Leif Mikkelsen

Orla Thomsen mobil 30 49 62 50   Mail: Orla

Leif Mikkelsen mobil:  61 26 94 35