FFI's fodboldafdeling

FFI står for Frederikshavn Forenede Idrætsklubber og blev stiftet den 24.  juni 1931. Indtil 2001 var fodbold, håndbold, svømning, gymnastik og brydning organisatorisk samlet under FFI. I 2001 blev den foreningsstruktur opløst, og FFI Fodbold er i dag en selvstændig fodbold klub med egen bestyrelse og egne vedtægter.

I dag anvender vi FFI Fodbold som vores officielle navn. Klubben har ca. 600 medlemmer fordelt på ca. 100 seniorspillere og ca. 500 ungdomsspillere fra U5-U19, og er i dag blandt Nordjyllands største fodboldklubber.  I dag spiller klubbens bedste førstehold i serie 1 på herresiden. Klubben er dog godt repræsenteret i ungdomsrækkerne, hvor der er meget talent, og vi er meget forventningsfulde til fremtiden for fodbolden i Frederikshavn.

Holdets hjemmekampe spilles på Frederikshavn Stadion, der har plads til 15.000 tilskuere. På hjemmebane spiller man i rød/sort-stribet trøje, sorte bukser og sorte strømper.

FFI Fodbold har udarbejdet et værdigrundlag, som er klubbens styringsværktøj for alle de handlinger og beslutninger vi foretager. Vi henviser til dokumentet, som du kan finde under menupunktet ”klubben”.

Vores officielle tøjsponsor er Diadora, og der er tilknyttet en webshop på vores hjemmeside med attraktive klubtilbud. Vi har et unikt koncept, hvor der indgår en Diadora tøjpakke til alle medlemmer som en del af kontingentet.

FFI Fodbold afvikler hvert år Cup No.1 i uge 28, som er en stor international fodboldturnering med deltagelse af 15-20 nationer og ca. 200 hold. I uge 28 er byen fyldt med fodboldgæster, og vi er som værtsklub med til at give deltagerne nogle gode fodboldmæssige og sociale oplevelser i denne uge.

FFI fodbold afvikler hvert år DBU fodboldskole sidst i børnenes sommerferie.

Klubben i dag:

FFI Fodbold har gennem de senere år oplevet en stor vækst i antal medlemmer, og der er i dag en stor aktivitet på Fodboldvej med over 1.000 besøgende om ugen, der dyrker deres bedste idræt - fodbold.