My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

DBU Fodboldskole

 I 2018 vil FFI Fodbold have 25 års jubilæum for afvikling af DBU fodboldskole og det ser vi frem til med stor glæde, hvor vi vil skabe ekstra sjove aktiviteter.

Følg med på vores facebook gruppe og hold dig orienteret når billetsalget starter for 2018 - https://www.facebook.com/DBUFodboldskoleFrh/

 

FFI og DBU Fodboldskole:

Det er 24 år i træk at FFI Fodbold afvikler DBU fodboldskole hvor 112 boldglade piger og drenge skal gennem mange spændende dribleøvelser og udvikle deres færdigheder, som vores trænere har forberedt.

Mikkel Sand Christensen er for andet år i træk Skoleleder og i år er Casper Larsen tilknyttet som trænerleder. Derudover er Allan Sørensen tilknyttet  som ansvarlig for catering, forplejning og administrative opgaver.

Temaet på fodboldskolen har været EM92 i skills. I 2018 er det 25. gang, at bolden ruller på DBU’s Fodboldskole – men det er ikke det eneste jubilæum for dansk fodbold. Til sommer er det nemlig 25-års jubilæum for Danmarks EM-triumf i 1992. De to milepæle for dansk fodbold skal naturligvis fejres, og der vil blive kastet med massere af EM-glans over fodboldskoleugerne.

 Flere informationer kan læses på dette link til DBU fodboldskolens facebookside

 https://www.facebook.com/DBUFodboldskoleFrh/?fref=ts

 Venlig hilsen

 Christian Kærsgaard

 FFI Fodbold

   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

 

 

 

 

 

 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk