My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Yderst spændende topbrag mod Hirtshals venter søndag

F.f.I.´erne liner op til topbrag mod Hirtshals // Foto: Anette Gasberg

5. oktober 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

I kølvandet på sidste weekends ærgerlige nederlag til Aabybro, er det tid til at F.f.I. atter får tanket tre point på kontoen, når yderst formstærke Hirtshals søndag gæster Empire Stadium til en helt igennem interessant topdyst.

Skuffelsen var i den grad til at spore, da F.f.I.´s Serie 1-hold for første gang i efteråret måtte forlade banen med et nederlag. Sidste søndags opgør mod Aabybro blev som bekendt tabt med 1-2 efter en indsats hvor de rød/sorte måske ikke spillemæssigt ramte niveauet i forhold til mange af kampene, men chancer var der nok af. Der var skarpheden til forskel imod Aabybro, for frederikshavnerne skabte ret beset det samme antal muligheder som man har gjort i de foregående kampe.


Denne søndag inviterer F.f.I. indenfor til topkamp mod Hirtshals, og for Troels Gaardbos tropper handler det om at genfinde den skarphed der har kendetegnet holdet i dette efterår. Atter er der blevet trænet intenst ugen igennem, og det ser i den grad ud til at truppen godt ved hvad det handler om.

Hirtshals, med den tidligere F.f.I.-cheftræner Frode Langagergaard ved roret, er yderst formstærke i øjeblikket med seks sejre i træk. Hirtshals-mandskabet indledte ellers efterårssæsonen med tre nederlag i træk, men Langagergaards tropper har i den grad fundet formen. I midtugen blev det til en 3-0-sejr over kriseramte Østervraa på udebane, og således må man forvente at ”fiskerne” fra Vestkysten i den grad kommer ind til opgøret i Frederikshavn sprængfyldte af selvtillid.

F.f.I.´erne har det notorisk svært mod Hirtshals Boldklub, men den lange stime af indbyrdes nederlag blev i den grad brudt en skøn sensommeraften på Schlie Arena. F.f.I. sejrede 4-1 takket være to mål af Daniel Overlade, mens også Mads Møller og Frederik Klarskov kom på tavlen. Siden da har de hvidblusede som bekendt Skagerak gjort rent bord og har i den grad spillet sig ind i topstriden.

Gaardbo-Banden skal sørge for at få sat prop i rent defensivt, for i de seneste to spillerunder er der blevet inkasseret nogle lidt for lette mål. Hirtshals skal ikke have for meget plads, eller kan der vente en noget besværlig søndag eftermiddag. Skarpheden skal selvfølgelig også back on track, men mod Aabybro sad man trods alt med følelsen af at det var de sidste marginaler der manglede.

Serie 1 - 10. spillerunde
F.f.I. - Hirtshals B

Søndag den 7. oktober kl. 15:00
Empire Stadium

Dommer: Søren Hjortholm – Andreas Rosander Andersen og Jørgen Bo Jensen

 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk