My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Vinden afgørende, da Nibe blev besejret i Bangsbo

Tobias Wiis scorede direkte på hjørnespark i den særdeles vindblæste kamp mod Nibe // Foto: Lindy Wiis

10. marts 2019
Af: Martin "Olić" Pedersen 

JS2 leverede en disciplineret indsats i lørdagens testkamp mod Nibe. Det blev således til en fortjent 3-0-sejr i en kamp hvor vinden blev en afgørende faktor - en situation som F.f.I. håndterede klart bedst.

Fra første til sidste fløjt var det de rød/sorte, der var toneangivende. Lad det bare være sagt med det samme: Vindforholdene var naturligvis en afgørende faktor, såvel både med medvinden i første halvleg, men F.f.I.-mandskabet var også klogest i modvinden, og lod generelt ikke Nibe at komme til meget mere end én stor mulighed opgøret igennem.

Frederikshavner-drengene satte sig straks på spillet, og det var særligt standardsituationerne, der gjorde livet svært for de grønklædte gæster. Indledningsvis blev da også til et par gode muligheder på hjørnespark, og såvel Marcus ”Grille” Grønning som Tobias Wiis leverede gode server i den markante medvind.

At man kan udnytte vindforholdene til egen fordel, var F.f.I.´s føringsmål efter 18 minutter et glimrende eksempel på. Tobias Wiis´ hjørnespark gik hele vejen på til bagerste stolpe, og det snød Nibes målmand, der kunne konstatere at bolden sejlede direkte i mål.

Navnebror Tobias Overlade ville ligeledes lege med bare en håndfuld minutter senere. Han indledte sit solotogt ved at erobre bolden, for dernæst at drive den frem. Det var imidlertid nok for Tobias, der med en kølig afslutning sendte bolden fladt i det lange hjørne.

Nibe-holdet, som F.f.I. i den grad havde sit hyr med i efteråret, havde sandt for dyden ikke meget at skyde med. Lasse Fjordbak i frederikshavner-buret havde ikke alverden at forholde sig til, men måtte dog i et to omgange - en i første halvleg og yderligere en enkelt gang i opgørets slutfase - i aktion med et par gode benparader.

Troels Gaardbos tropper spillede måske ikke sin bedste kamp, men ikke desto mindre fornemmede man en vis kloghed i spillet, og det var da også et F.f.I.-mandskab der, helt fortjent, kunne gå til pause foran 2-0.

I modvind vejrmæssigt - medvind på ”kloghedsskalen”
Nøgleordet ”kloghed” var også det prædikat, der kunne hæftes på de sidste 45 minutter. Til trods for at Nibe nu havde fået medvind, var det fortsat F.f.I. der var i stand til at spille efter forholdene. Man kan sagtens diskutere om det var en velspillet kamp, men ikke desto mindre var der flere gode takter i spillet, og ikke mindst de defensive aktioner fortjener et skulderklap.

Værterne havde tilmed to-tre gode muligheder efter pausen. Blandt andet hamrede ”Grille” bolden over mål i en situation hvor han var mere eller mindre Palle alene i verden ved Nibe-målet. Der var kort efter endnu en god mulighed, hvor kombinationsspillet splittede Nibes forsvar, men desværre blev arbejdet ikke gjort færdigt, og dermed, som opgøret nærmede sig slutfasen, stod det stadig 2-0. F.f.I. havde satte dog i sidste ende et sidste søm i Nibe-kisten, da Nikolaj Stisen med en klassisk Stisen-aflevering fandt Kasper Sørensen i dybden, og her det yderst sjældent at Sørensen svigter. Det gjorde han heller ikke her, og med usvigelig sikkerhed sendte han bolden i kassen til slutresultatet 3-0.

Efter en udfordrende defensiv kamp mod AaB, var det glædeligt at disse parametre til denne kamp var på plads. Der kan fortsat blive bygget på spillemæssigt, og det kan holdet så passende gøre frem mod næste kamp, der allerede venter onsdag 13. marts klokken 19:30, hvor Aalborg KFUM fra Serie 2 gæster Eniig Arena i Bangsbo.

Yderligere testkampe i seniorregi

  • Serie 3 måtte tage tomhændet fra Nordjyske Bank Arena i Strandby, da hjemmeholdet SEIF sejrede med 3-1. Anton Møller scorede undervejs for F.f.I.

 

  • 1-3 blev også slutcifrene på Moseby Stadion, da Serie 4 led sit første nederlag i opstartsfasen. F.f.I.´s enlige målscorer var Mads Jacobsen.

  • Serie 5 skulle lørdag have spillet lørdag mod Bagterp, men måtte melde forfald til opgøret på Hjørring-egnen.


Kampinfo:
F.f.I. - Nibe (Serie 1) 3-0 (2-0)

Mål:
1-0 Tobias Wiis (18.), 2-0 Tobias Overlade (23.), 3-0 Kasper Sørensen (88.)


Advarsler: F.f.I.: Nikolaj Stisen (16.) // Nibe: Ingen

Holdopstilling F.f.I. (4-4-2): Lasse Fjordbak - Nikolaj Stisen, Tobias Overlade (71: Emil Snebang genindskiftet) Michael Fjordbak (c), Jonas Markfoged - Emil Snebang (7: Marcus Grønning), Frederik Guldager, Daniel Overlade, Tobias Wiis (71: Andreas Vestergaard) - Mads Møller (57: Cato Kristensen), Kasper Sørensen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk