My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Tretrinsraket af træningskampe lørdag

Mads Møller spillede en god kamp senest mod AaB´s unge løver // Arkivfoto: Anette Gasberg

21. februar 2019

Af: Martin "Olić" Pedersen 

JS2-holdet møder Serie 1-oprykkerne fra Dronninglund lørdag eftermiddag. Samme dag spiller Serie 3 og Serie 4 mod henholdsvis Bindslev/Tversted og Jetsmark i DBU Jyllands træningsturnering. Læs mere om kampene her…

F.f.I.´s oprykkere til JS2 fik sidste weekend opstartens første sejr, da AaB´s U19 Liga 1-mandskab blev besejret 4-0 efter en godkendt indsats, om end på en billig baggrund. Lørdag klokken 13:15 venter der formentlig en hårdere kamp mod Dronninglunds Serie 1-hold, hvor den tidligere F.f.I.-spiller Jacob Hørbye nu er spillende træner. Dronninglund avancerede, nøjagtigt som frederikshavnerne, en række. De blå- og hvidstribede rykkede op efter en stærk slutspurt i en meget tæt Serie 2-pulje.


De seneste kampe mod Dronninglund i Serie 1 i efteråret 2017 har været yderst tætte, om end F.f.I. trak sig sejrrigt ud af begge med i form af en hjemmesejr på 5-2 og en udesejr på 3-2, hvor de rød/sorte navnlig i kampen i Dronninglund var på hælene. Der er meget, der tyder på endnu en tæt affære mod Hørbyes tropper. Det var også tilfældet i fjor i opstarten, hvor frederikshavner-drengene - på daværende tidspunkt at finde i Serie 1 - vandt 1-0 efter en uinspireret indsats. Ligesom for et år siden, spilles dette års træningskamp ligeledes på kunstgræsset i Bangsbo.

Det er ikke kun førsteholdsherrerne, der skal i aktion lørdag 23. februar. Serie 3 - andetholdet på herreseniorniveau - spiller sin første kamp i DBU Jyllands træningsturnering, når Serie 3-oprykkerne fra Bindslev/Tversted (BTI) gæster kunstgræsbanen på Park Empire på Fodboldvej. For en god ordens skyd, skal det nævnes at BTI er at finde i en anden Serie 3-pulje end F.f.I. Opgøret mellem de to Serie 3-kombettanter skydes i gang klokken 14:00. Her skal Peter Jørgensens udvalgte forsøge at hente opstartens første sejr.

Tidligere lørdag - klokken 11:00 - drager Jesper Pedersens Serie 4-tropper til Pandrup, hvor Jetsmarks Serie 4-mandskab venter i det, der er holdets første reelle træningskamp i DBU Jyllands træningsturnering. Fredag i sidste uge spillede det unge - og i øvrigt stærkt spillende - kuld en god intern træningskamp mod Serie 3-holdet, og her blev det efter en god indsats til en 2-1-sejr over Peter Jørgensens mandskab.

Således er sæsonen i gang for de fleste af klubbens seniorhold. Det nyoprettede Serie 5-mandskab, som sidste år spillede U19, spiller dog først sin første kamp i træningsturneringen lørdag 2. marts mod Aalborg Sydøst/Nørresundby-baserede FC Dansom, der ligesom F.f.I.´erne spiller i Serie 5.

Få et overblik over seniorholdenes træningskampe lørdag 23. februar her:

  • Kl. 11:00: Jetsmark IF (Serie 4) - Serie 4 – Kunstgræsbanen i Jetsmark
  • Kl. 13:15: JS2 - Dronninglund IF (Serie 1) – Kunstgræsbanen i Bangsbo
  • Kl. 14:00: Serie 3 - BTI (Serie 3) – Kunstgræsbanen Park Empire, Fodboldvej
FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk