My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Taktiske småjusteringer gav pote efter pausen

Anfører Frederik Klarskov spillede en god kamp mod Hirtshals, og kvitterede med et flot oplæg // Foto: Anette Gasberg

30. juli 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

Det var i anden halvleg at frederikshavnerne i den grad rullede sig ud. F.f.I. slog Serie 1-nedrykkerne Hirtshals med 3-1 i en kamp hvor den tidligere Hirtshals-spiller Claus Christiansen nettede to gange mod sin gamle klub.


Det var en ganske jævnbyrdig affære der udspillede sig på en sjælden set grøn plæne ved Idrætscenter Vendsyssel i Vrå. Begge mandskaber spillede ganske frisk til, dog uden indledningsvis at komme frem til de helt åbne muligheder.


Nok er det begrænset hvad de to mandskaber har trænet indtil videre i opstarten, men det var en ganske velspillet kamp der udspillede sig i Vrå. Det var dog først imod slutningen af første halvleg at der for alvor kom tryk på målscoringen.

Ti minutter før pausen kom F.f.I.´s nye midtbanespiller Claus Christiansen i fokus mod sin tidligere klub. Claus, der nok var frederikshavnernes bedste spiller denne søndag, indledte selv opspillet til målet, da han med en fin aflevering fandt Jeppe Birklykke, der leverede en god bold til Nicolas Strauss, hvis afslutning blev reddet af Hirtshals´ keeper. Claus var selv over returen, og meget køligt driblede han et par Hirtshals-spillere og lagde bolden i det tomme mål.

Føringen holdt dog kun halvandet minut. En god aflevering til bagerste stolpe fandt vej til Hirtshals´ Mikkel Berendt, der ikke havde nogle problemer i at sparke bolden i kassen ved bagerste stolpe.

F.f.I. havde kort efter en god mulighed efter en standardsituation, men Tobias Overlade formåede ikke at få bolden i kassen tæt under mål. Dermed sluttede en fornuftig første halvleg 1-1.

Bedre efter pausen
De rød/sorte fik lagt et noget bedre pres efter pausen, skønt første halvleg faktisk var ganske fornuftig. Det var dog så at sige først i anden halvleg, at F.f.I.-mandskabet rullede sig ud.


Mikkel Tolstrup havde i indledningen af anden halvleg en god skudmulighed, og det samme havde kaptajn Frederik Klarskov kort efter. Det var dog Claus Christiansen der atter kom i fokus, og det ment i positiv forstand. Efter 64 minutter sparkede Claus et frispark i kassen fra venstre side, men uagtet at sparket var godt, blev han også godt hjulpet af Hirtshals´ keeper der fejlvurderede situationen.

Tilbagevendte Michael Fjordbak havde nogle minutter senere en god mulighed på hovedstød, men det var midterforsvarskollegaen Tobias Overlade der ti minutter før slutfløjt viste sig skarp på hovedet, da han headede et godt servet frispark fra Frederik Klarskov i kassen. Dermed endte det 3-1 efter navnlig en god anden halvleg.

Der var uofficiel debut til Claus Christiansen, der som bekendt gjorde en fin figur. Også unge Andreas Vestergaard og Mathias Jarnbo fik sin uofficielle debut, og begge leverede et godt indtryk i den rød/sorte F.f.I.-trøje.

Der er allerede kamp for Serie 1-holdet allerede i morgen tirsdag, når holdet atter drager til Vrå for at møde oprykkerne fra Østervrå. Der er kampstart klokken 18:00. Et kvarter senere møder Serie 3-mandskabet SEIF i Strandbys træningsturnering på Skeltvedvej i Strandby.

Kampinfo: F.f.I. - Hirtshals B 3-1 (1-1)

Mål:
 1-0 Claus Christiansen (35.), 1-1 Mikkel Berendt (37.), 2-1 Claus Christiansen (64.), 3-1 Tobias Overlade (81.)

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): 
Lasse Fjordbak – Jesper Gasberg (70: Casper Larsen), Tobias Overlade, Michael Fjordbak, Ronnie Schou (46: Jeppe Drejer) - Jeppe Birklykke, Claus Christiansen, Frederik Klarskov (c), Nicolas Strauss - Mathias Jarnbo (46: Andreas Vestergaard), Mikkel Tolstrup (80: Mathias Jarnbo genindskiftet)

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk