My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Skuffende indsats af JS2 – flotte testsejre til Serie 3 og Serie 4

Tobias Wiis (foto) bragte de rød/sorte foran i starten af anden halvleg // Foto: Lindy Wiis

23. februar 2019
Af: Martin "Olić" Pedersen 

Førsteholdsherrerne leverede sandt for dyden ikke nogen prangende indsats, da holdet måtte nøjes med 1-1 mod Dronninglund. Noget bedre gik det for Serie 3 og Serie 4, der begge hentede overbevisende testsejre.


Der var ikke meget der fungerede for F.f.I.´s JS2-hold, da holdet lørdag i noget der mindede om forårsvejr, tog imod Serie 1-oprykkerne fra Dronninglund. Det var de blå- og hvidstribede gæster, der lagde bedst fra land. Fra opgørets indledning blev et passivt frederikshavner-mandskab sat under pres. Dronninglund-holdet lukrerede på de blundere som F.f.I.´erne lavet, og det ofte clearingerne, der var akilleshælen.


Havde det ikke været for keeper Thomas Kirk, så kunne de rød/sorte reelt set være bagud med to, hvis ikke tre mål, ved pausen, for det var i sandhed en række gode muligheder som Kirk nappede - blandt andet et langskud, der flot blev viftet op på overlæggeren, og derudover en friløber. Jo, F.f.I. var i modvind, hvilket i sig selv var lidt af en bedrift på sådan en vindstille og skøn vejrmæssig februardag. Når det er sagt, så fortjener Dronninglund stor ros for en rigtig god indsats - de viste sig i den grad at være en vanskelig modstander.

Når Troels Gaardbos tropper endeligt kom frem ad banen, så var det også en hæmsko at afleveringerne oftest var ukarakteristisk upræcise. Nogle få muligheder blev det til, og det var Mads Møller, der var kilden til uro. Det lykkedes dog ikke Møller at skabe det afgørende gennembrud, og så sluttede en noget skuffende første halvleg 0-0. Cheftræner Troels Gaardbo talte med store bogstaver i pausen, og udefra set var det også berettiget.

Bedre efter pausen
Om det var pauseopsangen der gjorde forskellen skal være usagt. Ikke desto mindre var det et F.f.I.-mandskab, der kom markant bedre ud til de sidste 45 minutter.


Ti minutter efter sidebyttet bragede Mads Møller et godt forsøg på undersiden af overlæggeren, og bare få minutter senere diskede Kasper Sørensen op med et godt indlæg ind til Tobias Wiis, der satte bolden i kassen ved bagerste stang.

Mads Møller burde have fordoblet føringen nogle minutter senere, da han blev spillet fri i dybden. Desværre blev der afsluttet lige på en ganske velspillende Dronninglund-keeper, der alt andet lige var mere i aktion efter pausen end før.

F.f.I. formåede ikke at sætte dødsstødet ind, og i stedet kunne ´gæsterne´ udligne med godt et kvarter igen. En fiks frisparkskombination fangede F.f.I. på flade konvelutter, og så stod Dronninglunds Thomas Jørgensen ganske umarkeret. Uden kvaler dirigerede han bolden bag en helt og aldeles chanceløs Thomas Kirk.

I slutfasen havde Gaardbo-Banden et par gode muligheder for at hive sejren i land, men ganske symptomatisk denne lørdag, manglede den sidste snert i afleveringerne. Derudover var der kort før lukketid kraftige appeller for et F.f.I.-straffespark, men dommerens fløjte forblev tavs. Dermed ebbede det hele ud - en noget uforløst indsats endte i remis. Der skal steppes op i forhold til næste kamp, når AaB´s Danmarksserie-hold gæster Bangsbo søndag 3. marts. Der er kick-off midt i kirketiden, nemlig klokken 11:00.

Flotte testgevinster af Serie 3 og Serie 4
Klubbens andethold i Serie 3 hentede lørdag sin første testsejr, og det på overbevisende manér. Bindslev/Tversted (BTI) fra Serie 3 blev sendt hjem med en kindhest på 6-1 takket være fire mål af tilbagevendte Casper Bille, mens også Andreas Vestergaard og nytilkomne Clinton kom på tavlen. Flot indsats af Serie 3-drengene, der indtil videre har kæmpet med spillet i de første kampe.


Tidligere lørdag mødte et velspillende Serie 4-mandskab Jetsmarks ditto på udebane, og her hentede de unge frederikshaverne en flot 3-1-sejr takket være mål af Jeppe Østergaard, Mads Jacobsen og Mohammed Dowah.

Kampinfo: 
F.f.I. - Dronninglund IF (Serie 1) 1-1 (0-0)


Mål: 1-0 Tobias Wiis (57.), 1-1 Thomas Jørgensen (76.)

Holdopstilling (4-4-2): Thomas Kirk - Marcus Grønning, Jonas Markfoged, Michael Fjordbak (c), Jesper Gasberg - Jeppe Birklykke, Casper Larsen (46: Ronnie Schou), Claus Christiansen, Jeppe Drejer (46: Tobias Wiis) - Mads Møller, Kasper Sørensen

Udvisninger: Ingen

Næste uges træningskampe i seniorregi

  • Fredag 1. marts kl. 18:30: Serie 4 - Skagen IK (Serie 4) – Kunstgræsbanen Park Empire, Fodboldvej
  • Lørdag 2. marts kl. 13:30: PSI/Serritslev (Serie 3) - Serie 3 – Serritslev Stadion
  • Lørdag 2. marts kl. 14:00: Serie 5 - FC Dansom (2) (Serie 5) – Kunstgræsbanen Park Empire, Fodboldvej
  • Søndag 3. marts kl. 11:00: JS2 - AaB (DS) – Kunstgræsbanen i Bangsbo
FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk