My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Sekspointskamp mod Jetsmark i vente

Frederik Klarskov har godt gang i målstimen, og F.f.I.´s nummer 8 scorede da også et flot mål i 4-0-udesejren mod Aalborg Chang // Foto: Anette Gasberg

6. september 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

Der venter F.f.I. en svær, men også uhyre vigtig topkamp, når Jetsmark lørdag eftermiddag gæster Empire Stadium. Skønt det blev til en 4-0-sejr på udebane mod Chang, skal der steppes op mod de grønne fra Pandrup.

Inden førsteholdet i herreseniorregi spiller topkamp mod Jetsmark, skal F.f.I.´s bedste seniorkvinder i aktion klokken 13:00. Allan Gøgsig og Anders Clausens piger har fået en forrygende start i Serie 1, og er med helt fremme. Den gode stime skal meget gerne fortsætte når F.f.I.-pigerne tager imod Dronninglund. Det er en yderst vigtig kamp, for puljen er tæt, og ifølge Allan Gøgsig handler det, trods den flotte start, om at holde nedrykningen for døren, da der formentlig er tre, hvis ikke fire hold, der kan komme i nedrykningskvaler.


Et par timer senere gælder det så endnu en topkamp, når herrerne i Serie 1 tørner ud mod Jetsmark, der sammen med frederikshavnerne er ene om at være ubesejret. Jetsmark-mandskabet har haft en flot sæsonstart, hvilket i weekenden kulminerede med en flot 4-1-sejr mod Aabybro, mens de grønblusede fra Jammerbugten tirsdag måtte nøjes med 0-0 ude mod Aalborg Chang.

Netop Aalborg Changs andethold var F.f.I.´ernes modstander sidste weekend, og skønt de rød/sorte - eller blå- og hvidstribede i dette tilfælde - sejrede 4-0, leverede F.f.I. faktisk ikke nogen prangende indsats. Nok var Troels Gaardbos tropper skarpe når muligheden bød sig, men der manglende den sidste vilje og intensitet i opgøret, og det var vel, lige bortset fra fire flotte mål, ikke det store sus at overvære opgøret på Provstejordens kunstgræsbane.

Derfor skal der steppes op når Kasper Madsen og hans Jetsmark-tropper lørdag aflægger visit på Empire Stadium. Det er umiddelbart svært at vide hvad Pandrup-holdet kommer med af hold, da det som bekendt afhænger af Jammerbugt FC´s 2. divisionstrup. Netop klubbens divisionshold spiller lørdag i Odense mod ”landsholdvikarerne” fra TPI, og hvorledes det får indflydelse på klubbens Serie 1-hold, kan man kun gisne op.

Der meldes om god stemning i truppen og stor intensitet til træning. Torsdag aften spiller Peter Jørgensens Serie 3-tropper topkamp i Strandby med kick-off klokken 18:15, og efterfølgende står den på sæsonens første Klubaften, hvor der foruden kåring af Månedens Spiller skal nydes et lækkert måltid. Mere om det, følger senere.

Vi glæder os til lørdagens topkamp. Det handler i den grad om parathed og vilje i så vigtig en kamp. Tre point i lørdagens dyst, så man man sige at det ser godt ud, nu hvor sæsonen nærmer sig halvvejsmærket. Kom så, gutter!

Serie 1 - 6. spillerunde
F.f.I. - Jetsmark IF

Lørdag den 8. september kl. 15:00
Empire Stadium

Dommertrio: Theis Bundgaard - John Jensen og Teddy B. Mylund

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk