My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Så gik den ikke længere...

Nikolaj Stisen - i forgrunden - blev kåret til Kampens Spiller // Foto: Anette Gasberg

1. oktober 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

F.f.I. havde i den grad chancerne, men spillet kom aldrig til at flyde søndag eftermiddag. Dermed måtte F.f.I. for første gang i efteråret strække våben mod et godt organiseret Aabybro-mandskab, der således sejrede 2-1.

Det, der har kendetegnet F.f.I.-mandskabet dette efterår, har været holdets evne til at skabe mange chancer og tillige været hamrende effektive. Det var kun førstnævnte del der lykkedes i søndagens opgør mod Aabybro. Skønt spillet ikke hang specielt godt sammen mod en flok kompakte og hårdt kæmpende gæster, så skabte F.f.I. alligevel rigeligt med store muligheder for at få point i opgøret.


Daniel Overlade havde især sine muligheder opgøret igennem. Efter et kvarters spil headede han et godt slået hjørnespark på stolpen, og kort efter var selvsamme Overlade tæt på, men en heroisk Aabybro-forsvarer fik reddet på stregen. Ligeledes havde Mads Møller et godt tilbud, men også her lod skarpheden noget tilbage at ønske.

De gulblusede gæster havde også et par gode muligheder i løbet af første halvleg. Claus Thomasens tropper er notorisk stærke på standardsituationer, og det var typisk efter disse at de blev farlige. F.f.I. havde indledningsvis fint med held til at afværge de mange trusler på dødbolde – dog måtte Jesper Gasberg en enkelt gang agere redningsmand på målstregen.

Aabybro fik som halvlegen skred frem flyttet spillet noget mere op på banens sidste tredjedel og det lykkedes således også for gæsterne fra Jammerbugt at få lagt et mindre tryk. Det udmøntede sig i en 1-0-føring med tre minutter til pause, da Alex Hedegaard steg til vejrs og headede et indlæg i kassen.

De rød/sorte følte sig kort før pausen snydt for straffespark. Daniel Overlade røg igennem og rundede målmanden. Inden han blot skulle sparke bolden i det tomme mål, blev han nedlagt, men dommerens fløjte forblev tavs. Ondt blev værre, da brormand Tobias ville fortælle dommeren et par sandheder, og så måtte han ud i ti minutter. Aabybro kunne gå til pause foran med 1-0.

Spillemæssigt bedre i anden halvleg, men Aabybro slog til igen
Uden at F.f.I. på nogen måde ramte topniveauet fra eksempelvis opgøret i Østervraa, blev det spillemæssigt noget bedre efter sidebyttet.


Der blev lagt et ganske fint tryk på gæsterne, men den sidste skarphed - og givetvis også held - i de afgørende situationer. Blandt andet havde Daniel Overlade og Frederik Guldager store muligheder, men begge forsøg blev akkurat reddet på stregen for Gud ved hvilken gang.

F.f.I.´erne kørte dog ufortrødent på og med et kvarter tilbage på uret, gik den ikke længere for Aabybro. Jeppe Birklykke diskede op med et godt indlæg ind i panden på Tobias Overlade, der flot headede en fortjent udligning i kassen.

F.f.I. kørte herefter på, men det var imidlertid Aabybro der efter 83 minutter slog til efter en standardsituation. Et unødvendigt givet hjørnespark røg ind til forreste stolpe, hvor frederikshavnerne tilsyneladende ikke var helt opmærksomme. Uheldigvis ramte bolden Claus Christiansen og sneg sig i mål uden chance for Lasse Fjordbak.

Tilbagevendte Kasper Sørensen havde kort før lukketid et godt skudforsøg, men symptomatisk for F.f.I.´s skarphed - eller mangel på samme - sneg bolden sig lige forbi mål.

Dermed måtte Gaardbo-Banden inkassere efterårets første nederlag efter en måske spillemæssig mindre god dag, men samtidigt var det en kamp hvor F.f.I. altså skabte rigeligt med chancer, og det er trods alt noget man må tage med videre.

De rød/sorte skal forsøge at rejse sig søndag, når formstærke Hirtshals gæster Empire Stadium i en vaskeægte topduel. Der er kickoff klokken 15:00.

Kampinfo: F.f.I. - Aabybro IF 1-2 (0-1)

Mål: 0-1 Alex Hedegaard (42.), 1-1 Tobias Overlade (75.), 1-2 Claus Christiansen (selvmål, 83.)

10 minutters udvisninger: F.f.I.: Tobias Overlade (45.), Daniel Overlade (52.), Aabybro IF: Jonathan Lyngø (47.)

Udvisninger: Ingen  

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): Lasse Fjordbak – Nikolaj Stisen, Tobias Overlade, Michael Fjordbak (c), Jesper Gasberg, Jeppe Birklykke, Frederik Guldager, Claus Christiansen, Frederik Klarskov (55: Mads Møller) – Mads Møller (46: Nicolas Strauss // 63: Mads Møller udskiftet – Kasper Sørensen indskiftet), Daniel Overlade
Mikkel Tolstrup ikke benyttet

Tilskuere: 200

Dommertrio: Nikolaj Gajhede – Bruno Hansen og John Jensen

Kampens Spiller: Nikolaj Stisen med 8 stemmer // Frederik Guldager kåret af Kanal Frederikshavn

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk