My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Pokaluddelinger ved lørdagens afslutningsfest

Frederik Guldager blev kåret til ”Årets Spiller” for sæsonen 2018 // Fotos: Peter Jørgensen

5. november 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

Sæsonen 2018 blev lukket ned med den traditionsrige afslutningsfest i "Det Røde Klubhus". Vanen tro blev der uddelt en række pokaler for første- og andetholdet, med dertilhørende flotte taler til de pokalvindende F.f.I.´ere.

Aftenen blev indledt med lækker buffet fra Restaurant Empire i Frederikshavn, og selvom J-dag faldt om fredagen, blev der i bedste Drengene fra Angora-stil, drukket godt med juleøl aftenen og natten igennem. Efter maden kom aftenens vigtigste indslag: Pokaluddeling på første- og andetholdet, og det var sidstnævntes træner, Peter Jørgensen, der lagde fra land:

Årets Kammerat, Serie 3, blev Marcus ”Grille” Grønning, der som bekendt har kæmpet sig tilbage efter en slem ankelskade, som han pådrog sig i marts. Peter Jørgensen sagde følgende til pokalvinderen:

”Marcus har vist enorm vilje gennem sæsonen, og selvom det var været hårdt personligt, har han i den grad støttet om klubben, om han så var på krykker”. En ægte F.f.I.´er, der har kæmpet sig flot tilbage, og i dag (lørdag, red.) har fået comeback på førsteholdet”.Årets Spiller, Serie 3: Denne pokal gik til endnu en spiller, der har kæmpet hårdt med skader, nemlig Casper Larsen. Træner Jørgensen udtalte følgende:

”Casper er blevet en mere moden spiller, og det kommer sig også af at han har spillet andre steder, og kommet tilbage til klubben. Man er ikke i tvivl om hans dedikation, hvilket man også så på førsteholdet i dag (lørdag, red.). Casper har ydermere deltaget i et træningsforløb, der har gjort ham til en bedre spiller, og det har han i den grad vist på Serie 3”
, slutter Peter Jørgensen.Årets Kammerat, Serie 1
Herefter tog Serie 1-træner, Troels Gaardbo, over. Igen indledte vi med Kammerat-pokalen, og denne gik til Frederik Klarskov. Gaardo udtalte:

”Frederik er en ægte klubmand, der har ydet en stor indsats både på banen og ikke mindst udenfor. Det er tilmed en spiller, der mistede anførerbindet i løbet af sæsonen, men Frederik har i den grad kløet på nede på træningsbanen, og gjort en god figur på førsteholdet i sæsonen”.Årets Spiller-pokalen for Serie 1 gik til Frederik Guldager (se forsidebillede), og dermed har både han og faderen Flemming, vundet pokalen, der går tilbage til 1977. Troels Gaardbo sagde følgende til ”pokalvinderen”:

”Frederik Guldager yder en fantastisk og dedikeret indsats for klubben, og det er ikke kun på banen at Frederik arbejder hårdt. Det er tydeligt at han arbejder benhårdt udenfor også. Han er brølstærk, og vinder mange dueller. En stabil spiller, der virkelig har haft en fremragende sæson. En velfortjent pokalmodtager”
, udtalte Gaardbo.

"Årets Søren"-pokalen (årets talent)
 gik til en ung spiller, der i den grad har udviklet sig gennem sæsonen. I 2018 gik pokalen til Nicolas Strauss. Troels Gaardbo sagde følgende til Strauss: 

"Det er en spiller der i den grad har udviklet sig gennem sæsonen. Han har, sin unge alder til trods, udviklet sig til en vigtig spiller på førsteholdet. Derudover er det en bonus, at han kan spille forskellige positioner, og det er noget han har løst fantastisk".Kampens Spiller (Fiduspokalen), Serie 1, blev uddelt af skribenten, der har ført statistik over hvor mange stemmer spillerne har givet hinanden efter kampene, så det er Spillernes spiller-pokalen med andre ord. Skribenten udtalte følgende om pokalens modtager, topscorer Daniel Overlade:

"Pokalen går til en spiller, der i den grad har gået forrest med en vilje uden lige. Det er tydeligt at Daniel er kommet i bedre form, og det ses tydeligt på banen, hvor han har udover 13 mål har ydet en forrygende indsats på banen. Desværre kunne han ikke være til festen, men om ikke andet må vi sende en video til ham. Daniel har, i et tæt løb, fået rekordmange stemmer gennem sæsonen, så det er i den grad en prisværdig indsats han har leveret i front, eller som i dag (lørdag, red.) i det centrale forsvar”.


Foto: Anette Gasberg

Et stort tillykke skal der lyde til alle vinderne. Tak til jer alle for en god sæson.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk