My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Nederlag til både JS2 og Serie 3

Jonas Markfoged leverede igen en glimrende indsats // Arkivfoto: Anette Gasberg 
  
10. februar 2019
Af: Martin "Olić" Pedersen

Resultatmæssigt var det ikke den store succes for hverken JS2 eller Serie 3, der led nederlag på 2-5 og 1-2 mod henholdsvis SHI og HI lørdag. For førsteholdet var det dog tæt på mod et - på papiret - stærkt JS1-mandskab fra HI.

F.f.I.´s to bedste seniorhold var begge oppe med Hjørring-mandskaber, og det var da også med hjørringensisk succes i begge kampe. I Bangsbo mødte Serie 3-holdet Serie 2-nedrykkerne fra SHI, og skønt F.f.I. bed godt fra sig periodevist, var det SHI´erne der trak sig sejrrigt ud af duellen.


Slutresultatet 2-5 lyder umiddelbart voldsomt, men til historien hører, at ved stillingen 3-2 til SHI, pressede Peter Jørgensens tropper på, og så kunne nedrykkerne til Serie 3 tage turen til Hjørring med en - i sidste ende - overbevisende sejr. For F.f.I. scorede Marcus ”Grille” Grønning på hovedstød efter hjørnespark, mens også Frederik Klarskov fik reduceret på et langskud. Serie 3 spiller fredag 15. februar klokken 18:30 intern træningskamp mod klubbens Serie 4-mandskab, og dette opgør spilles på kunstgræsbanen på Fodboldvej.

Endnu et hjørringenisk nederlag
Senere lørdag var førsteholdet så draget til Landlyst i Hjørring, og det er ikke selve kampen man husker bedst. Det var snarere den massive blæst og regn, og nærmest allerede før første fløjt var spillere, trænere, ledere og tilskuere gennemblødte. Det gjorde også at det lige var til den optimistiske side for skribenten at foretage liveopdateringer.

Til trods for både regn og blæst denne råkolde lørdag aften, så var der faktisk ganske mange momenter mellem to ganske jævnbyrdige hold. HI-mandskabet var kampen igennem mest på bolden, mens F.f.I. - i hvert fald i åbent spil - havde de bedste muligheder.

Mads Møller indledte opgøret med et godt indlæg fra venstre side, og fandt midt for mål Jeppe Birklykke, der dog fik overplaceret sit skud. D´herrer Møller og Birklykke var midtvejs i halvlegen tæt på igen. I første omgang havde Mads Møller en friløber, og på den efterfølgende retur bragede Jeppe Birklykke bolden på overlæggeren.

HI var ganske farlige efter standardsituationer, og det var også netop sådan en der førte til værternes første mulighed i første halvlegs overtid. En god mulighed efter et frispark blev sendt på stolpen.

I anden halvleg var billedet det samme: HI ganske meget på bolden, men havde ganske svært ved at skabe noget i det etablerede spil. Der skulle således også et forsvarskoks til, og så kunne Benjamin Parker med tyve minutter igen bringe HI i front efter et indlæg hvor F.f.I.-mandskabet ganske enkelt snorksov.

Casper ”Lune” Larsen blev midtvejs i anden halvleg sendt på banen, og han leverede som altid en heroisk indsats i – denne gang helt i front. I flere omgange skabte han problemer for HI-mandskabet, og det var da også Larsen der var ophavsmand til det hjørnespark, der medførte at kaptajn Michael Fjordbak kunne dirigere læderet i nettet. 1-1 med ti minutter igen.

I overtiden gik det, set med rød/sorte briller, galt. I første omgang blev Tobias Overlade smidt ud med to gule kort - det sidste for brok - og sekunder før slutfløjt "kogte" F.f.I.-muren i forbindelse med et frispark, og kunne Benjamin Parker atter sparke bolden i kassen.

Godkendt indsats mod et ganske fornuftigt HI-mandskab, men naturligvis ærgrelse over passiviteten på de to mål, som HI scorede. Lørdag 16. februar skal Troels Gaardbos tropper forsøge at hente opstartens første sejr, når AaB´s U19 Liga 1-hold gæster kunstgræsbanen i Bangsbo. Der er kick-off på ”Bjerget” klokken 13:30.

Kampinfo: HI - F.f.I. 2-1 (0-0)

Mål:
1-0 Benjamin Parker (69.), 1-1 Michael Fjordbak (81.), 2-1 Benjamin Parker (90.+2)


Holdopstilling (4-4-2): Lasse Fjordbak - Jonas Markfoged, Tobias Overlade, Michael Fjordbak (c), Jesper Gasberg (46: Nicolas Strauss) - Jeppe Birklykke, Claus Christiansen, Frederik Guldager, Tobias Wiis (46: Jeppe Drejer) - Mads Møller (63: Casper Larsen), Daniel Overlade

Udvisninger: HI: Ingen // F.f.I.: Tobias Overlade (2x gult - 90.+1, 90.+2.)

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk