My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Kaptajn Klarskov reddede æren efter en skuffende indsats

Lasse Fjordbak blev Kampens Spiller for et skuffende F.f.I.-mandskab // Foto: Anette Gasberg

14. maj 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

F.f.I. virkede matte i sokkerne i søndagens udekamp mod Vejgaard, hvilket blot afstedkom det ene point via 1-1. De rød/sorte kom bagud kort inde i anden halvleg, mens Frederik Klarskov igen-igen fik scoret for gæsterne.

Til trods for værternes status som bundhold, så var det Vejgaard-mandskabet der var toneangivende fra start. Det hvid- og blåklædte hjemmehold fik straks fra kampens indledning sat F.f.I.´erne under pres med et par gode muligheder til følge. Lasse Fjordbak diskede op med en række fine redninger i opgørets indledning, hvor F.f.I. så noget tunge ud.


Midtvejs i halvlegen fik Vejgaard faktisk passeret Lasse Fjordbak, men Anton Møller agerede redningsmand på stregen, og frederikshavnerne slap med skrækken. Christian Kærsgaards tropper havde svært ved at strikke to-tre sammenhængende afleveringer sammen, og det medførte at det var småt med chancer i en skuffende første halvleg. Frederik Guldager havde et udmærket forsøg kort før pausefløjt, men midtbaneslideren fik ikke træf på Jeppe Birklykkes ellers fine indlæg. Dermed sluttede første halvleg som den startede: 0-0

The captain strikes again
Knapt var man kommet på plads til anden halvleg før Vejgaard - egentlig fortjent - bragte sig foran 1-0. Mads Bjørn Steffens afrettede et skud fra en holdkammerat, hvilket snød Lasse Fjordbak. Dermed var Vejgaard foran 1-0, og så var det op ad bakke for F.f.I.

Ret skal være ret: Der kom noget mere vilje og gejst fra F.f.I.´erne efter Vejgaards føringstræffer. Der blev vundet flere dueller, og flere gange nærmede man sig målet, uden at det for alvor skulle blive farligt.

Der skulle dog også en tilfældighed til for at bringe balance i regnskabet. Jeppe Birklykke smed et godt indlæg ind i feltet. Med fuld kraft dukkede anfører Frederik Klarskov op i feltet. Tæt inde under mål fik kaptajnen prikket bolden forbi Vejgaard-keeperen på bedste ishockeymanér. Der var noget tvivl om målet skulle stå grundet frispark til målmanden, men linjevogteren var sikker i sin sag. Han mente at Vejgaard-keeperen på intet tidspunkt havde kontrol over bolden, og dermed fik målet lov at stå.

F.f.I. havde herefter svært ved at komme frem til de helt store muligheder, og det blev bestemt ikke lettere af at opgøret blev afbrudt en lille halv time grundet en grim skulderskade til Vejgaards målscorer Mads Bjørn Steffens. Det så bestemt ikke godt ud, og Steffens måtte da også hentes med ambulance. F.f.I. vil gerne benytte lejligheden til at ønske Vejgaard-spilleren god bedring.

Efter genoptagelsen forsøgte frederikshavner-mandskabet at presse på. Det blev til et par dødbolde, men den sidste skarphed manglende og dermed endte det noget skuffende 1-1. Cadeau til Vejgaard for at spille en god kamp og gøre det svært for F.f.I., der kunne give debut til Andreas Uhrenholdt der kom ind i slutfasen. Stort tillykke, Andreas.

F.f.I.´ernes skuffende indsats skal revanches, og det kan meget passende ske 2. påskedag, mandag den 21. maj når turen går til Sulsted. Dommer Alen Fific fløjter op til kamp på Sulsted Stadion klokken 13:30.

Kampinfo: F.f.I. - Vejgaard B (ll)1-1 (0-0)

Mål: 1-0 Mads Bjørn Steffens (47.), 1-1 Frederik Klarskov (71.)

10 minutters udvisninger: Ingen

Udvisninger: Ingen  

Holdopstilling - F.f.I. (4-3-3): Lasse Fjordbak  Sumaidi Uria, Tobias Overlade, Nikolaj Stisen, Anton Møller (86: Daniel Overlade genindskiftet) - Frederik Klarskov (c), Daniel Overlade (70: Nicolas Strauss genindskiftet), Frederik Guldager - Jeppe Birklykke, Tobias Wiis (86: Andreas Uhrenholdt, debutant), Nicolas Strauss (46: Mikkel Tolstrup)
Casper Holm ikke benyttet

Tilskuere: 100

Dommertrio: Adis Ahmetagic – Nynne Jensen og Sune Feddersen

Kampens Spiller: Frederik Klarskov med 9 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk