My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Kan F.f.I. hente fjerde sejr i træk?

Det kræver en mandfolkeindsats at få tre point mod Vejgaard // Arkivfoto: Anette Gasberg

11. maj 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

Ovenpå Kristi Himmelfarts-sejren mod Aabybro er vi midtvejs i sæsonen og turneringen vender. F.f.I. møder søndag bundholdet Vejgaard. Til trods for værternes jumboplacering, venter der svær kamp på Soffy Road.


Vi indleder denne optakt med en status på de første syv kampe, der som bekendt har resulteret i fem sejre, en uafgjort og en enkelt svipser i form af nederlaget til RKG. Det har i og for sig været godkendt resultatmæssigt, men vi må også indrømme at det grundlæggende har været svært at holde niveau gennem alle 90 minutter. Ikke desto mindre kan vi relativt fortrøstningsfulde se frem mod de sidste syv kampe i foråret. Anden turneringshalvdel sparkes i gang imod Vejgaards Danmarksserie-reserver på Soffy Road.

De hvid- og blåklædte under ledelse af cheftræner Steffen Agerbo, har haft en svær start på sæsonen og indtager i skrivende stund ottende- og sidstepladsen med tre point for syv kampe. Pointene er kommet i hus via tre uafgjorte, herunder i premieren i primo april på kunstgræsset i Bangsbo, hvor F.f.I. og Vejgaard spillede 2-2.

Det overrasker undertegnede en del at VB, som klubben kaldes i daglig tale, endnu ikke har vundet, for i sæsonåbneren var frederikshavnerne oppe mod et godt og velorganiseret Vejgaard-mandskab, der faktisk spillede en god gang fodbold. Siden da har VB-mandskabet blot scoret to mål i seks kampe, men der er tæt i midterfeltet og en sejr i søndagens kamp, kan sende VB´erne over nedrykningsstregen.

De rød/sorte skal forsøge at hente den fjerde sejr i træk, men vi bringer her en advarsel: Til trods for tabellen, så skal ingenting tages for givet denne søndag. Der skal leveres en mandfolkeindsats på Soffy Road, ellers kan det sagtens gå hen og blive en lang eftermiddag.

Serie 1 - 8. spillerunde
Vejgaard B (ll) - F.f.I.

Søndag den 13. maj kl. 13:00
Soffy Road

Dommer: Adis Ahmetagic – Lasse Luther og Sune Feddersen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk