My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Jetsmark slog tilbage, men F.f.I. vinder topkampen 3-2

Som brødre vi dele – Tobias Overlade lykønsker brormand Daniel med målet til 2-0, mens alt stadig ånder fred og fordragelighed i opgøret // Foto: Anette Gasberg

8. september 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

Der var unødvendig spænding til det sidste, da F.f.I. i topgøret mod Jetsmark hentede tre vigtige point og dermed konsoliderer placeringen i toppen. Et Jetsmark-hold i undertal var dog alligevel tæt på at nuppe det ene point.

Det startede ualmindelig godt for F.f.I.-mandskabet, der særligt på hjemmebane, har en tendens til at score et hurtigt mål. Det var også tilfældet denne weekend på Empire Stadium, da Jeppe Birklykke udnyttede et fint Mads Møller-indlæg ved bagerste stang.

Generelt virkede det frederikshavnske hjemmehold ganske oplagt, og havde yderligere et par gode muligheder for at bringe sig i front. Mads Møller havde et forsøg snert forbi mål, mens Frederik Guldager ligeledes havde en god mulighed i en situation hvor Mads Møller igen var manden bag afleveringen. Desværre løb Guldagers elles gode muligheder i ud i sandet, og det samme kan man egentlig sige om F.f.I.´s overtal i denne ganske velspillet første halvleg.


De grønblusede gæster stillede til dagen stærkt op mandskabsmæssigt, og det kunne ses på spillet. Jetsmark-spillerne var ganske boldsikre og fik da også et spillemæssigt overtag i kampen.

Det lykkedes dog først gæsterne at blive rigtigt giftige kort før pausefløjtet. En tilfældig mulighed dumpede ned til en Jetsmark-spiller, der dog måtte se sit forsøg fint reddet af Lasse Fjordbak i F.f.I.-buret. Dermed kunne Troels Gaardbos tropper gå til pause med en føring på 1-0.

Kort-bonanza, nedtur og kæmpemæssig optur
Anden halvleg var fortsat ganske velspillet, om end også en tand mere underholdende. Det var egentlig Jetsmark der lagde bedst fra land, men et gult kort til gæsternes Magnus Gregersen Dissing gjorde at de rød/sorte igen greb initiativet, og det gav bonus godt ti minutter efter pausen. Det skete efter devisen ´som brødre vi dele´. I hvert fald var det Tobias Overlades forrygende diagonalbold ud til bromand Daniel, som satte gang i løjerne. ”D” slap forbi sin oppasser og lagde køligt bolden i mål til en føring på 2-0.


Herefter gik der for alvor kortspil i den, og ikke mindre end tre Jetsmark-spillere måtte nogenlunde samtidig en tur i straffeboksen, mens også Magnus Gregersen Dissing fik sit andet gule kort for at løbe tidligt på banen efter den første udvisning udløb.

F.f.I.-mandskabet havde med tre mand i undertal masser af plads, og det skabte da også en lang række muligheder. Claus Christiansen var for eksempel tæt med et frispark på overlæggeren, og i minutterne herefter burde F.f.I. udbygge føringen, men flere gode muligheder blev dog forspildt.

Det gør man bestemt ikke ustraffet, for i halvandet minut fra det 77. til det 79. minut blev kontakten slået fra, og først udnyttede Jetsmarks angriber, Javi Lopez Munoz, med en fordi i flere spanske Segunda Division-klubber, udnytte et hurtigt taget frispark, og knapt var bolden givet op igen, da F.f.I. mistede bolden på midten af banen, og det gav mulighed for at Max Møller fik frit løb mod mål, og her svigtede gæsternes hurtige offensivspiller ikke. 2-2 og nedtur på Empire Stadium.

Der gik ikke mere end yderligere halvandet minut før nedtur igen var afløst af lettelse. Frederik Klarskov diskede op med en god bold indtil netop indskiftede Tobias Wiis, der sparkede læderet i kassen til en føring på 3-2.

F.f.I. havde på trods at Wiis´ scoring endnu ikke lukket. Der var da derfor også lagt op til en god omgang indianerbold i slutfasen. Jetsmark havde kort før lukketid et forsøg snert forbi mål, men Gaardbo-Banden red stormen af og hentede således den fjerde sejr i træk. Dermed har F.f.I. slået et hul til de nærmeste forfølgere i toppen, om end flere af topholdene har en kamp i baghånden.

Uagtet at det holdt hårdt til sidst i en hektisk slutfase, så er tre point nu engang tre point. Med yderligere en sejr i bagagen, gælder det på søndag den 16. september klokken 16:00 topkamp mod de nærmeste forfølgere fra Østervraa, der efter oprykningen til Serie 1 har haft en fantastisk sæson.

Kampinfo: F.f.I. - Jetsmark IF 3-2 (1-0)

Mål:
 1-0 Jeppe Birklykke (4.), 0-2 Daniel Overlade (57.), 1-2 Javi Lopez Munoz (78.), 2-2 Max Møller (79.), 3-2 Tobias Wiis (81.)


10 minutters udvisninger: F.f.I.: Ingen // Jetsmark IF: Magnus Gregersen Dissing (55., 76) Jannik Christian Eckenrode, Javi Lopez Munoz (60.)

Udvisninger: F.f.I.: Ingen // Jetsmark IF: Magnus Gregersen Dissing (76.// 2x gult)

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): 
Lasse Fjordbak – Nikolaj Stisen, Tobias Overlade, Michael Fjordbak (c), Jesper Gasberg - Jeppe Birklykke, Frederik Guldager, Claus Christiansen Frederik Klarskov - Mads Møller (76: Tobias Wiis)

Sumaidi Uria og Mathias Bowman blev ikke benyttet, og spiller med dermed med Serie 3 i tirsdagens kamp

Tilskuere:
 150


Dommertrio: Theis Bundgaard - John Jensen og Teddy B. Mylund

Kampens Spiller: Daniel Overlade med 11 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk