My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

God anden halvleg rakte, da F.f.I. slog Aalborg KFUM 5-1

Mads Møller (foto) blev ligesom Tobias Wiis dobbelt målscorer // Foto: Lindy Wiis

14. marts 2019
Af: Martin "Olić" Pedersen 

JS2 steppede op efter pausen, og sejrede ganske sikkert med 5-1 i onsdagens træningskamp mod Aalborg KFUM fra Serie 2. Både Mads Møller og Tobias Wiis blev dobbelte målscorere, ligesom også Ronnie Schou kom på tavlen.

Det var en første halvleg præget af silende regnvejr, og det fik også indflydelse på kunstgræsbanen i Bangsbo, der flere steder stod under vand. Ikke optimale forhold, men ikke desto mindre lykkedes det F.f.I.-mandskabet at spille sig igennem vandmasserne.

Selve første halvleg var ikke noget spillemæssigt sus, men det var dog alligevel værterne der kunne bringe sig i front allerede efter fem minutters spil. Situationen op til målet var ganske bizar, da Kasper Sørensen ramlede sammen med en KFUM-spiller inde foran mål, men Tobias Wiis var årvågen på bagerste stang, og så kunne topscoreren i træningskampene uden kvaler gøre det til 1-0.

Aalborg KFUM var ganske godt med i første halvleg og havde bestemt også sine muligheder. Thomas Kirk i hjemmeholdets bur havde undervejs i halvlegen et par kvalificerede indgreb. Det var dog Troels Gaardbos tropper, der gennem opgøret kom frem til de fleste muligheder. Den største mulighed, udover målet, tilfaldt Tobias Wiis, der i en helt fri position sendte bolden på stolpen. Det var Frederik Guldager, der stod forarbejdet til den gigantiske mulighed.

En jævnbyrdig og ikke særligt velspillet første halvleg endte med en rød/sort føring på 1-0, og der skulle virkelig steppes op efter pausen. Værterne var ganske enkelt for sløsede i boldomgangen i en første halvleg på det jævne.

Stærk afslutning på anden halvleg
Steppet op blev der efter pausen, også i markant grad. Det var selvom Aalborg KFUM straks efter sidebyttet fik udlignet efter et dyrt boldtab på banens midte. KFUM´s skarpretter, Christoffer Hansen, røg igennem og fik fintet Thomas Kirk, og så var det ingen sag for Hansen at bringe balance i regnskabet.


Som anden halvleg skred frem, satte F.f.I. sig tungt på spillet, og det blev også til en række gode muligheder, inden Mads Møller flot fik bragt frederikshavnerne foran 2-1 efter en god aflevering fra Claus Christiansen.

Herefter gik det stærkt. Ronnie Schou headede på flot vis et godt indlæg i fra Kasper Sørensen i rusen efter en times spil, og mindre et kvarter senere førte en god diagonalaflevering fra Frederik Guldager til, at Tobias Wiis kunne tage bolden ned med ydersiden, spadsere igennem vandmasserne for i sidste ende at lægge kuglen i det lange hjørne.

Mads Møller ville i slutfasen også være med, og efter nogle tilfældigheder et indlæg gjorde at F.f.I.´s nummer 10 kunne gøre det til 5-1 på bagerste stang, skønt Kasper Sørensen vil hævde at det i sidste ende var ham der scorede. Det så dog imidlertid ud til, at Mads Møller havde scoret i første omgang, inden ”Kalle” kom til fadet.

Således endte det med en - i sidste ende sikker 5-1-sejr - efter en anden halvleg, der viste niveauforskellen mellem JS2 og Serie 2. Langt henne i opgøret var Aalborg KFUM godt med, og fortjener da også ros for en god indsats under svære forhold.

JS2 spiller sin næste træningskamp allerede søndag 17. marts, når det gælder en udekamp mod sidste års Serie 1-kolleger fra Jetsmark. Der er kampstart på Jetsmarks kunstgræsbane klokken 15:00.

Kampinfo: F.f.I. - Aalborg KFUM (Serie 2) 5-1 (1-0)

Mål: 
1-0 Tobias Wiis (5.), 1-1 Christoffer Hansen (48.), 2-1 Mads Møller (55.), 3-1 Ronnie Schou (61.), 4-1 Tobias Wiis (75.), 5-1 Mads Møller (86.)

Advarsler: Ingen

Holdopstilling F.f.I. (4-4-2): Thomas Kirk - Marcus Grønning (46: Anton Møller // 84: Anton Møller ud - Emil Snebang genindskiftet), Cato Kristensen (71: Mikkel Tolstrup), Michael Fjordbak, Nikolaj Stisen - Emil Snebang (46: Ronnie Schou), Frederik Guldager, Claus Christiansen, Tobias Wiis (76: Marcus Grønning genindskiftet) - Kasper Sørensen, Mads Møller

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk