My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Ffi's U11 og U12 drenge på tur til Donsö

Fredag eftermiddag satte 36 spillere og 29 forældre fra FFI Fodbold kursen mod Gøteborg. Weekenden skulle bruges på besøg hos venskabsklubben Donsö IS i den svenske skærgård. Kontakten til klubben er skabt af u11 træner John Christensen, der som barn spillede fodbold i Ålbæk, hvor netop Donsö var venskabsklub, og dette venskab er nu videreført til FFI. Donsö IS besøgt Frederikshavn i foråret, hvor der også blev spillet landskamp imellem de to klubber.

Efter færgeturen til Gøteborg, og en tur i sporvogn efterfulgt af endnu en færge, ankom de 65 FFI’er til det lille charmerende ø-samfund Donsö, hvor weekenden skulle bruges på fodbold og socialt samvær. Værterne stod klar med burger, som hurtigt blev fortæret af de 36 unge fodboldspillere, der ikke kunne vente med at indtage den flotte nye kunststofbane på det idylliske ¨Donsövallen¨, et fodboldstadion klemt ned imellem øens klippeformation med skærgårdens smukke ø-hav, som baggrund.

Lørdag formiddag stod den på intern miniturnering for FFI’erne, efterfulgt af gåtur rundt på den 97 hektar store ø. Eftermiddagen blev brugt på hyggefodbold og bjergbestigning af øens højeste klippe, hvorfra der var et fantastisk udsigt ud over den smukke svenske skærgård. Efter aftensmaden stod den på intern voksenkamp, hvor fortidens stjerne for en stund glemte alt om dårlige knæ og ben fuldt med fibersprængninger, og berigede de unge FFI spillere med champagnebold fra øverste hylde.

Søndag formiddag var det tid til turens helt store højdepunkt, nemlig landskampene mod Donsö IS u11 og u12, hvor det uofficielle nordiske fodboldmesterskab skulle afgøres. Kampene blev indledt med en fantastisk flot indmarch med romerlys i en mængde, som kun Brøndbyfans ville være i stand til at matche. Efter begge nationalmelodier vel overstået var det tid til kampen om Norden. Kampene bød på masser af flot fodbold, og blev selvfølgelig krydret med masser af fight og herretacklinger, som det hører sig til i kampe imellem Sverige og Danmark. FFI træk sig sejrrigt ud af begge kampe, og har dermed håneretten til Donsö IS kommer på besøg i Frederikshavn til foråret.

Søndag aften ankom hele flokken igen til Frederikshavn, hvor alle kunne kigge tilbage på en fantastisk tur med masser af fodbold og socialt samvær. 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk