My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. tabte 0-1 i massiv varme

Varmen var massiv i lørdagens møde med RKG // Anette Gasberg

5. juni 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

Med lørdagens 0-1-nederlag i Klarup har F.f.I. med al sandsynlighed udspillet sin rolle i topstriden, og dermed må de rød/sorte se frem mod en ny sæson i Serie 1. F.f.I. spillede fornuftigt i RKG, men skarpheden manglede.

Det var generelt et opgør hvor F.f.I. i den stegende hede var mest på bolden, men ikke desto mindre var det værterne fra RKG der reelt havde de største muligheder gennem de 90 minutter.

F.f.I. lagde ganske udmærket fra land, og det var Daniel Overlade der havde opgørets første store mulighed. Desværre fik han for meget luft under bolden, og bragede den ellers store mulighed over mål.

Til trods for at RKG var mindre på bolden end de frederikshavnske gæster, så var de grønblusede særdeles stærke i omstillingsspillet. RKG-angriber Allan Storvang var en evig kilde til uro, og ofte fik Klarup-mandskabet sat ham i scene. En hurtig boldvending på banens midte, og Storvang kom afsted i fuldt firspring. Tre gode chancer lykkedes det ham egenhændigt at skabe. Først et godt skud forbi mål, dernæst en friløber som Lasse Fjordbak fik klaret og til sidst fik Storvang relativt meget plads til at tage bolden ned. Det blev til et godt forsøg hvor overlæggeren dog måtte tage fra.

F.f.I. havde flere ´lige ved og næsten´-forsøg, men generelt stod værterne solidt på banen, og frederikshavnerne havde svært ved for alvor at spille sig igennem den kompakte grønne defensiv. Dermed endte en underholdende første halvleg 0-0.

God indledning på anden halvleg, men RKG slog til
Christian Kærsgaards tropper kom noget mere ud til anden halvleg, og omsider fik F.f.I. udbytte kort efter sidebyttet. Eller det troede man i hvert fald. Jeppe Birklykke trykkede kanonen af et pænt stykke af og bolden strøg i kassen. Desværre havde Nicolas Strauss positioneret sig inde på stregen, og da han rørte bolden på vej i mål, blev der helt korrekt fløjtet for offside. Ærgerligt!

F.f.I. havde relativt godt styr på begivenhederne, og så alligevel ikke. 62 minutter var der spillet, da Nikolaj Stisen ville lægge bolden tilbage til Lasse Fjordbak med hovedet, men der kom ikke nok fart i tilbagelægningen og så kunne evigt farlige Allan Storvang smutte igennem og udplacere Fjordbak. Stor jubel hos RKG og i særdeleshed hos stadionspeakeren, der i bedste Napoli-stil gav den fuld smadder i mikrofonen.

Kort efter var det yderst tæt på 2-0, men Tobias Overlade måtte ud i en heroisk ishockeytackling inde på stregen og fik dermed reddet kastanjerne ud af ilden. I den efterfølgende periode så det ud som om at RKG blev snydt for et straffespark, men dommer Ole Lunds fløjte forblev tavs.

De rød/sorte kørte dog fortsat på, og burde med have fået udlignet i et par omgange. Et udmærket skudforsøg blev halvklaret af RKG-keeperen, og på returen sparkede Sumaidi Uria igennem, men desværre strøg bolden over mål. Daniel Overlade havde kort før lukketid nok en stor chance, men hjemmeholdets keeper viste klassen med en kanonredning.

Dermed sluttede det 1-0 til RKG, der kan rykke i Jyllandsserien med en sejr over Vejgaard på torsdag. Kort opsummeret: Fornuftig indsats, vilje og fight men et noget nær ubrugeligt resultat. Næste opgave er på lørdag den 9. juni på udebane mod B52/Aalborg. De lyseblå kæmper indædt for point i bunden, så nogen let opgave bliver det ikke. Der er kampstart på B52´s anlæg på Scoresbysundvej 5 i det sydøstlige Aalborg. Der er kampstart klokken 13:30.

Kampinfo: 
RKG - F.f.I. 1-0 (0-1)


Mål:
 1-0 Allan Storvang (62.)


10 minutters udvisninger: RKG: Ingen // F.f.I.: Nikolaj Stisen (68.)

Udvisninger: Ingen  

Startopstilling - F.f.I. (4-4-2): 
Lasse Fjordbak – Jesper Gasberg, Tobias Overlade, Nikolaj Stisen, Anton Møller – Jeppe Birklykke, Frederik Klarskov (c), Frederik Guldager, Tobias Wiis – Daniel Overlade, Mads Møller


Udskiftninger: Mikkel Tolstrup, Sumaidi Uria og Nicolas Strauss (alle blev benyttet)

Tilskuere:
 150


Dommertrio: Ole Lund, Tonny Bach, Simon le Fevre

Kampens Spiller: Mikkel Tolstrup med 8 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk