My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. skal rejse sig i Vejgaard

Kasper Sørensen - her i kamp mod Birkelse - scorede to gange da F.f.I. i august slog Vejgaard 3-1 på Empire Stadium // Arkivfoto: Anette Gasberg

6. oktober 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Efter årets første nederlag, skal F.f.I. hive sig op mentalt. Svipseren mod Hirtshals skal gerne gå udover Vejgaards andethold, der efter en svær start på sæsonen er kommet i gang og er placeret lunt i midten af rækken.

Før eller siden måtte stimen uden nederlag blive brudt, men det var alligevel en flok skuffede F.f.I.´ere, der måtte forlade banen som tabere efter lørdagens kamp imod Hirtshals. Nederlaget kunne der i og for sig ikke indvendes det store imod, og navnlig i første halvleg var de rød/sorte endog meget langt fra niveau. Det resulterede i et hav af chancer imod, og deraf nogle for lette mål til gæsterne.

Christian Kærsgaards tropper skal i den grad steppe op når turen går til det navnkundige Soffy Road i Vejgaard, hvor spillerudgangen i Vejgaards klubhus efter signende skulle være Liverpool-inspireret med skiltet ”This is Soffy Road”. Så er stilen ligesom lagt, og anlægget på Sofievej i Vejgaard - deraf det omtalte stadionnavn - er notorisk et svært sted at spille. I hvert fald når F.f.I. har mødt klubbens førstehold.

Det er da også på hjemmebane at klubbens Danmarksserie-reserver har hentet to ud af sine tre sejre. I de to seneste kampe i egen hule har det hvidblusede VB-mandskab hentet fuld gevinst via sejre over Jetsmark og Birkelse, og netop de to sejre - og tilmed endnu en sejr over Birkelse - har medført at Steffen Agerbos tropper, efter en svær start på sæsonen - så småt har løftet sig ud af nedrykningsdyndet.

F.f.I.-mandskabet sejrede 3-1 i anden spillerunde på Empire Stadium. Denne augustdag leverede værterne en ganske fornuftig indsats på en eftermiddag hvor hjemmebanedebutant Kasper Sørensen scorede to gange og hvor også Tobias Wiis kom på tavlen.

Serie 1 - 10. spillerunde
Vejgaard B (ll) - F.f.I. 
Søndag den 8. oktober kl. 16:00
Soffy Road

Dommertrio: Jacob Stausgaard Kobberød - Nikolaj Gajhede og Jakob Meldgaard

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk