My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. jagter yderligere tre point i Støvring

Tobias Overlade scorer her på straffespark i 5-0-sejren mod Helsted Fremad // Foto: Morten Severinsen

12. april 2019
Af: Martin "Olić" Pedersen 

Efter to overbevisende sejre i de to første spillerunder kommer F.f.I. på noget af en opgave, når Støvring venter på udebane. Støvring er et yderst etableret JS-mandskab, så det er forårets hidtil sværeste test der venter lørdag.

2-0 på Mors og 5-0 mod Helsted Fremad i årets første hjemmekamp. Jo, F.f.I.´erne er kommet stærkt i gang med foråret som oprykkere til Jyllandsserien 2. Den gode start kan ingen tage fra Gaardbo-Banden, men lørdag venter en yderst hård test mod Støvring, der - som man kan læse senere i denne optakt - er et hold der har været en del af JS siden de rykkede op i efteråret 2014. Det var samtidigt senest de to klubber mødtes i turneringsregi.

Støvrings opstart har været udfordret af et trænerskifte kort før turneringen skulle i gang. Jan Pejtersen og sønnen Rasmus Pejtersen forlod klubben sidst i marts, og sidenhen har klubbens sportschef, Rasmus Gissel taget over. I premieren hentede SIF en 2-1-sejr ude mod Helsted Fremad efter at have været bagud ved pausen. I forårets første hjemmekamp tabte Støvring 1-4 til Aalborg Chang på hjemmebane efter en sand chokstart fra de zebrastribede, der altså førte 2-0 allerede efter små fire minutter. Støvring var ifølge klubbens referat godt med i den resterende del af kampen, og man må forvente, at det er de takter de tager med ind til opgøret mod F.f.I.

Uanset hvordan man vender og drejer det, så venter der forårets hidtil sværeste opgave for Troels Gaardbos tropper mod et SIF-hold, der navnlig i offensiven er stærkt besatte. F.f.I.-defensiven er ganske vist ikke blevet overbebyrdet i de to første kampe, men koncentrationen i de defensive geledder har været i top. Det bliver der i den grad også brug for i denne tredje spillerunde.

Om Støvring IF

De blåblusede fra Støvring IF rykkede op i Jyllandsserien i efteråret 2014, og det vi skal så længe tilbage for at finde de seneste indbyrdes møder mellem SIF, som klubben kaldes i daglig tale, og F.f.I. De indbyrdes kampe endte 0-0 i Støvring, mens frederikshaverne på hjemmebane hentede en 4-2-sejr. Siden da har Støvring IF været en fast bestanddel af Jyllandsserien - enten i JS1 eller JS2. Det er netop femtepladsen i den netop overståede efterårssæson, der gør at SIF må en tur i Jyllandsserien 2. Et godt resultat, trods alt, med tanke på at holdet var faretruende tæt på nedrykning indtil sidste spillerunde, hvor holdet dog klarede skærene med en 5-2-sejr over Aalborg Freja. Støvring IF har for nylig præsenteret ny cheftræner efter afgangen af Jan og Rasmus Pejtersen. Således er det klubbens sportschef Rasmus Gissel, der har overtaget trænerroret hos de blåblusede.

SIF-mandskabets placeringer siden foråret 2016 er som følger:

  • Efterår 2018: Jyllandsserien, pulje 1: Nr. 5
  • Forår 2018: Jyllandsserien 1, pulje 1: Nr. 5
  • Efterår 2017: Jyllandsserien 2, pulje 3: Nr. 2 (kvalifikation til Jyllandsserien 1)
  • Forår 2017: Jyllandsserien 1, pulje 1: Nr. 8
  • Efterår 2016: Jyllandsserien, pulje 1: Nr. 5
  • Forår 2016: Jyllandsserien 1, pulje: Nr. 8 

Læs Støvring IF’s optakt til kampen

Jyllandsserien 2 - 3. spillerunde
Støvring IF - F.f.I.

Lørdag den 13. april kl. 15:00
Støvring Stadion

Dommertrio: Michael Karstenskov - Lasse Luther og Tonny Bach

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk