My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. gør klar til afgang

F.f.I.-delegationens indkvartering på træningslejren i Bremerhaven; Havenhostel

6. marts 2018
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Det er tid til at se frem til årets træningslejr hvor turen for første gang i 12 år går udenlands: F.f.I.´s herre- og dameseniorafdeling drager mod Bremerhaven torsdag aften, og her følger en optakt til træningslejren i det tyske. 

Der er busafgang umiddelbart efter torsdagstræningen og fællesspisning i klubhuset. Herefter følger en bustur på 8-9 timer inden F.f.I.-delegationen rammer Bremerhaven fredag morgen.

Her følger den komplette optakt til turen:

Hvor og hvornår?
F.f.I. indkvarteres på Havenhostel i Bremerhaven. Ud fra billeder at bedømme venter der et stort og moderne vandrehjem, tæt på bymidten i den nordvesttyske havneby.
Se mere her 

Træningen foregår fredag i Bremerhaven-forstaden Geestemünde, hvor der trænes på kunstgræsbanen hos ESC Geestemünde, mens lørdagens formiddagstræning afvikles hos LTS Bremerhaven, og det er netop også LTS som herrerne møder lørdag eftermiddag.

Hvor herrerne skal op imod Bremerhaven-klubben LTS (Leher Turnerschaft er klubbens fulde navn), skal Damesenior op mod OSC Bremerhaven. LTS spiller efter sigende i den femtebedste tyske række ´Bremerliga´, som rangerer blandt de bedste amatørligaer i det tyske ligasystem.
Se mere her og her

Herresenior:
LTS Bremerhaven vs. F.f.I.
Honholdstra?e 1, 27580 Bremerhaven
Kl. 17:00

Damesenior:
OSC Bremerhaven vs. F.f.I.
Am Stadion 10, 27580 Bremerhaven
Kl. 17:00

Hvad skal der ske yderligere?
Foruden træning og kampe, vil der blive afholdt møde såvel fælles som herre- og damesenior for sig. Efter kampene lørdag vil herrerne blive hos LTS og spise aftensmad med det tyske mandskab. Derudover er der på hjemturen søndag mulighed for at handle ind ved Grænsen. Programmet i sin helhed kan i øvrigt ses her.


Hvor kan man følge med?
Turen vil blive portrætteret via dagbog og billeder på ffifodbold.dk og klubbens officielle Facebook-profil FFI Fodbold (hvis netadgangen tillader det), ligesom der er oprettet en Snapchat-profil. Profilen hedder, som tidligere nævnt, ffi9900 og her vil undertegnede i samarbejde med spillerne opdatere om dagens gang i Bremerhaven. Vi håber, at I følger med på de sociale medier.


Bremerhaven - hvad er det for en størrelse?

  • Fra Frederikshavn er der 685 kilometer til Bremerhaven.

  • Bremerhaven hører til under delstaten Bremen, og ligger 53 kilometer nord for delstatens hovedby, der ligesom delstaten bærer navnet Bremen.

  • I fodboldøjemed er regionens store hold SV Werder Bremen, der igennem flere årtier er regnet som et af de store hold i Bundesligaen. 

  • Bremerhaven har ingen fodboldhold i de professionelle ligaer i Tyskland, men LTS Bremerhaven (som nævnt den 5. bedste række; Bremer som herresenior møder lørdag har rent faktisk været oppe mod selveste FC Bayern München tilbage i 1998, hvor Mehmet Scholl, Cafu, Oliver Kahn og resten af de sydtyske giganter drog hjem med en 17-0-sejr i en venskabskamp.

  • Sportsmæssigt er Bremerhaven mest kendt for sit ishockeyhold Fischtown Pinguins i den bedste tyske ishockeyrække. Netop Frederikshavn White Hawks har tidligere mødt tyskerne i sommeropstarten.

  • Bremerhaven er, som navnet antyder, en nordvesttysk havneby. Indbyggertallet lyder pr. 2015 på 114.025 indbyggere. Efter dansk målestok svarer det til Esbjerg-området.

 

Vejret i Bremerhaven (fra 9.-11. marts)
F.f.I.´erne kan efter alt at dømme lade sine moonboots blive hjemme, for der er spæde forårstemperaturer i det tyske. Temperaturen i dagtimerne ligger i perioden på mellem 6 og 9°C og relativt vindstille. Regn skulle dog være ganske almindeligt på disse kanter, men det lader til at vi også får solen at se.
Se her 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk