My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. fik det ene point i halvtam sommerkamp

Lasse Fjordbak diskede op med et par gode redninger i slutfasen // Arkivfoto: Anette Gasberg

24. juni 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

F.f.I. var foran i udekampen mod Aabybro i sidste spillerunde. Føringen holdt dog i mindre et minut, og så endte en ellers halvtrist spillemæssig affære 1-1. Indstillingen fra F.f.I.-spillerne kunne man dog ikke sætte en finger på.

Man kunne sagtens se på opgørets intensitet at det var sidst på sæsonen, og at der ikke var alverden at opnå i tabellen. Dette bar kampen i den grad præg af, for der plejer at være godt med tryk på, når Aabybro og F.f.I. sætter hinanden stævne. Sådan var det desværre ikke denne gang, men der blev dog skabt nogle store chancer.


Den første store mulighed tilfaldt Jeppe Birklykke, der efter et kvarters spil lykkedes at komme til en stor mulighed på hovedstød efter et fint indlæg fra venstre side. Jeppe måtte dog sande at han ingenlunde er Peter Crouch og headede det ellers fine tilbud over mål.

Frederik Guldager var ret beset gæsternes farligste mand denne fredag aften. Efter 25 minutters spil fik Frederik en returbold lige uden for feltet og klappede fint bolden i kassen.

F.f.I.´erne fik dog knapt lov til at juble før bolden lå i netmaskerne i den modsatte ende. Det frederikshavnske forsvar snorksov i situationen, og dermed kunne Aabybros Rune Larsen relativt uhindret spadsere forbi i højre forsvarsside og med et indlæg på tværs i feltet fandt han Christian Lønstrup, der ingen kvaler havde med at bringe balance i regnskabet.

Frederik Guldager havde mod slutningen af halvlegen et godt forsøg, men første halvleg endte 1-1.

Aabybro pressede på i slutfasen
De sidste 45 minutter var for nu at sige det mildt en spillemæssig ørkenvandring, og for F.f.I.´ernes vedkomne kunne der noteres nul og niks ud for kvalificerede afslutninger. Aabybro stod ganske kompakt, og virkede generelt en tand farligere, hvorfor Lasse Fjordbak flere gange måtte agere redningsmand.

Som anden halvleg skred frem, blev det mere og mere en sommerkamp på Aabybro Idrætscenters fremragende træningsbane. Der blev ikke satset unødigt fra nogle af holdene, om end det gulblusede hjemmehold dog fik truet F.f.I.´s mål ved flere lejligheder.

Lasse Fjordbak diskede dog mod slutningen af opgøret op med en række gode indgreb ved én-mod-én-situationer, og det var da også den frederikshavnske keeper der løb med stemmerne, tæt forfulgt af en også velspillende Mikkel Tolstrup der krigede som en gal denne aften ved Jammerbugten.

Trods et godt afsluttende pres fra værternes side, endte denne sidste spillerunde 1-1, og dermed må F.f.I. tage til takke med tredjepladsen i puljen. Nu venter der en tiltrængt sommerferie, og inden sæsonens sidste punktum sættes, vil skribenten gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle en god sommer, på gensyn til både Cup No. 1 i uge 28 og selvfølgelig sæsonstarten medio august. Tusind tak til alle skal der lyde på vegne af spillertruppen.

Kampinfo: Aabybro IF – F.f.I. 1-1 (1-1)

Mål: 0-1 Frederik Guldager (25.), 1-1 Christian Lønstrup (26.)

10 minutters udvisninger: Ingen

Udvisninger: Ingen  

Holdopstilling - F.f.I. (4-2-3-1): Lasse Fjordbak - Jesper Gasberg, Jonas Markfoged, Nikolaj Stisen, Nicolas Strauss - Frederik Klarskov (c) (75: Jeppe Birklykke genindskiftet), Frederik Guldager – Jeppe  Birklykke (71: Thomas Petersen), Mikkel Tolstrup (88: Frederik Klarskov genindskifttet), Mads Møller (58: Mikkel Sand) -  Daniel Overlade

Tilskuere: 200

Dommertrio: Tinus Stengaard Pedersen – Claus Tranholm og Alen Fific

Kampens Spiller: Lasse Fjordbak med 10 stemmer

 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk