My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. drager til Brønderslev i afgørende kamp

Claus Christiansen, der har jagter en Hirtshals-spiller, spillede en god kamp mod sine tidligere holdkammerater // Foto: Anette Gasberg

11. oktober 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

Til trods for BI´s placering i den tunge ende, skal F.f.I.´erne ikke tage noget for givet i lørdagens afgørende kamp på Arena Kop & Kande.  Kan de rød/sorte få fuld gevinst i Brønderslev, må man sige at det begynder at se godt ud.

Forløsningen var til at tage at føle på, da F.f.I.-mandskabet søndag besejrede Hirtshals med 3-0 efter en god første halvleg, hvor hjemmebanedregenene fra start fik sat gæsterne under et pres. Reelt burde frederikshavnerne gå til pause med en større føring end 2-0, mens anden halvleg derinod blev kørt kontrolleret hjem. Det blev dog til yderligere et mål i anden halvleg, mens Frode Langagergaards tropper gennem kampen blev holdt nede på meget få chancer.


Dermed fik F.f.I.´erne én gang for alle begravet topholdskomplekset. I de tidligere sæsoner har de rød/sorte ikke været skarpe eller dygtige nok mod de andre tophold, men kampen mod Hirtshals viste med al tydelighed at holdet trods alt er blevet mere modent i efteråret.

En sejr i lørdagens kamp i Brønderslev kan sende F.f.I. ganske tæt på Jyllandsserien, men det vigtigt at understrege at der ingenlunde venter de rød/sorte (eller blå/hvid-stribede, som det bliver i denne kamp) nogen walkover på Arena Kop & Kande. Ganske vist er Steen Refsgaards BI-tropper placeret i den tunge ende af tabellen, men lørdagens værter har, trods et par nederlag på det seneste, fået stabiliseret holdet til forskel fra sæsonstarten. Senest tabte Brønderslev på udebane mod Aabybro, og det lignede længe at BI kunne få et point med fra kampen, men Aabybro-mandskabet satte dødstødet ind i overtiden.

Der venter en helt anden og svær opgave end da Brønderslev gæstede Empire Stadium i august. F.f.I. bragte sig tidligt foran ved Jeppe Birklykke og kort efter scorede Brønderslev-topscorer Michael Glad to gange. For at gøre ondt værre blev anfører Michael Fjordbak vist ud efter et nødbremse, men Gaardbo-Banden viste stor moral. Frederik Klarskov fik udlignet kort før pausen, mens timands-F.f.I. scorede to gange i anden halvleg ved 2x Tobias - Overlade og Wiis.

Til trods for de to holds vidt forskellige udgangspunkter, så skal frederikshavnerne på ingen måde undervurdere et Brønderslev-mandskab, der altså også råder over stærke kræfter i front og i særdeleshed på midtbanen. Der skal leveres en 100%-indsats hele vejen rundt, og formår F.f.I.-gutterne det, burde der være gode muligheder for at hente tre yderst vigtige point i denne fjerdesidste spillerunde.

Serie 1 - 11. spillerunde
Brønderslev IF - F.f.I.

Lørdag den 13. oktober kl. 14:00
Arena Kop & Kande

Dommer: Christian Christiansen - Kasper Søndergaard Sørensen og Per Værens

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk