My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Et afgørende slag kæmpes på Klarup Stadion

Kan Kaptajn Klarskov gøre det igen? // Arkivfoto: Anette Gasberg

1. juni 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

Præmissen for lørdagens topkamp i Klarup er ikke til at tage fejl af: Det er vind eller "forsvind" for F.f.I.´erne, der med en sejr over de grønblusede kan minimere RKG´s forspring til sølle et point med tre spillerunder tilbage.  


Efter tirsdagens sikre 3-0-sejr over Jetsmark er optimismen tilbage i den rød/sorte lejr, og det skal den ganske enkelt også være når man ser på vigtigheden af lørdagens kamp mod RKG, der i den grad kan definere topstriden. En eventuel sejr til Palle Bo Nielsens RKG-tropper vil med al sandsynlighed betyde at de grønklædte fra Klarup booker en plads i efterårets Jyllandsserie, mens en rød/sort gevinst vil åbne oprykningsstriden gevaldigt. Således vil der er tilfælde af en F.f.I.-sejr kun være et enkelt point op til RKG.


En sejr er som udgangspunkt førsteprioritet for Christian Kærsgaards 14 udvalgte, men målscoreren kan rent faktisk få betydning i sidste ende, skulle scenariet være at de to hold være side om side med hinanden efter sidste spillerunde. Eftersom RKG vandt 4-3 i Frederikshavn, skal F.f.I. enten satse på en tomålssejr eller derover, eller kort og godt skal man sikre sig at vinde på et såkaldt udebanemål, eksempelvis via en 5-4-sejr, hvilket alt andet lige virker som en noget risikabel plan.

Det er imidlertid ren spekulation, og i første omgang handler det om at få vundet kampen, således at alt kan ske i de sidste tre spillerunder. Aabybro er stadig en del af oprykningsstriden, så med en frederikshavnsk sejr er der således tre hold der slås for den enlige plads i Jyllandsserien. F.f.I.´erne møder endda Aabybro på udebane i 14. og sidste spillerunde, så der kan i den grad komme tryk på i denne række.

Lørdagens gæster har - udover opgørets uomtvistelige betydning - også revanchen til gode i form af de førnævnte 3-4-nederlag i egen hule i april. RKG´erne kom alt for let til scoringerne, idet værterne virkede sløsede og manglede koncentration i de bagerste geledder. Det skal der i den grad rettes op på i lørdagens kamp, ellers bliver det en uhyggelig svær mission, med tanke på hjemmeholdets skarphed, som de har demonstreret flere gange i dette forår.

RKG har dog spillet de sidste par kampe uafgjort, og har ved flere lejligheder været tæt på at lide sæsonens første nederlag. De har dog en formidabel evne til at komme tilbage og få hentet de vigtige point i slutfasen, og det er altså noget man bare på lette på (klap)hatten over.

Vi glæder os til at gæste det altid livlige Klarup Stadion. Vi håber også på at F.f.I.-tilhængerne gør i denne vigtige kamp. Vi ses!

Serie 1 - 11. spillerunde
RKG - F.f.I.

Lørdag den 2. juni kl. 13:00
Klarup Stadion

Dommertrio: Ole Lund - Tonny Bach og Simon le Fevre

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk