My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Endnu en hjemmekamp - denne gang på Park Empire

F.f.I. skal være klar gennem alle 90 minutter // Foto: Anette Gasberg

5. april 2018

Af: Martin "Oli?" Pedersen

F.f.I. skal på græs, men igen er banen på Empire Stadium ikke klar, men inspektør Ronni K. Jensen har været ude med kridtmaskinen på Fodboldvej. Efter 2-2 i premieren mod Vejgaard gælder det lørdag oprykkerne fra Sulsted.


For første gang siden træningskampen mod Skagen i februar skal spille på græs. Således foregår træningen torsdag aften på netop dette underlag, for at blive bedst muligt klar til lørdagens møde med Serie 2-oprykkerne fra Sulsted. Hvor kampen spilles vides pt. ikke med sikkerhed, men et plausibelt bud herfra er Bane 10 (opvisningsbanen på Park Empire, Fodboldvej), hvor Serie 1-holdet i også efteråret afviklede to opgør. Følg med på F.f.I. Fodbolds officielle Facebook-side for at få information om hvilken bane opgøret afvikles på.


Efter onsdagens ambivalente oplevelse mod Vejgaard og slutresultatet 2-2, gælder det lørdag eftermiddag oprykkerne fra Sulsted. Gæsterne kommer til Frederikshavn med et 1-4-nederlag mod Jetsmark i frisk påskeerindring, men de blåklædte plejer at være et vanskeligt bekendtskab. Foruden en god attitude og en solid indstilling til tingene, spiller Sulsted ligeledes en god omgang fodbold. Det har F.f.I. - sagt i al beskedenhed - også for at vane at gøre, men det var ikke den følelse man just sad med efter det uafgjorte resultat mod Vejgaard. Heldigvis dukkede Tobias Overlade op i slutfasen og fik udlignet til 2-2. Mads Møller scorede frederikshavernes første tællende mål i 2018 i første halvleg.

Om poleret fodboldspil overhovedet lader sig gøre grundet baneforholdene er nok tvivlsomt, så derfor må der hankes op i hinanden. Der skal ganske enkelt meget mere til end mod Vejgaard i onsdagens premiere, hvor F.f.I. som andetsteds nævnt ikke fik spillet til at flyde. Det må forventes at blive endnu mere besværligt på lørdag, så der skal en helt anden viljefast indstilling til hvis der skal tre point på kontoen mod et Sulsted-mandskab, under ledelse af cheftræner Søren Poulsen, der ønsker at revanchere sig fra nederlaget i Jetsmark 2. påskedag. 

Vel mødt til fodbold lørdag eftermiddag - denne gang i egen hule. Sådan da.

Serie 1 - 2. spillerunde
F.f.I. - Sulsted IF
Lørdag den 7. april kl. 14:00
Park Empire - Bane 10

Dommertrio: Torben Clausen - Karsten Mikkelsen og Allan Slot

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk