My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Ekstra træningskamp: JS2 møder Aalborg KFUM onsdag aften

Kasper Sørensen har scoret tre mål i de to sidste træningskampe // Arkivfoto: Anette Gasberg

11. marts 2019

Af: Martin "Olić" Pedersen 

Som bebudet tidligere her på siden, er der blevet proppet en ekstra træningskamp ind i kalenderen. Den finder sted onsdag aften på Eniig Arena i Bangsbo mod Aalborg KFUM fra Serie 2. Der er kick-off klokken 19:30.

F.f.I.-førsteholdet i herreseniorregi får muligheden for at finpudse de sidste ting, inden der venter opstartens to sidste kampe mod Jetsmark søndag 17. marts, og som bekendt årets træningslejr i Tilst ved Aarhus, hvor både dame- og herresenior deltager i weekenden 22.-24 marts, inden turneringen skydes i gang for herrerne bare en uge senere, hvor JS2 drager til Nykøbing Mors, mens Serie 3 bliver i nærmest vante omgivelser, når det gælder premiererunden mod SEIF på udebane samme lørdag. Kvinderne i Serie 2 må vente på turneringsstart, da de først spiller premiere i weekenden 6. eller 7. april mod Brønderslev på hjemmebane.


Inden vi når så langt, skal de sidste træninger samt opstartskampe gennemføres. Som bekendt træner JS2 og Serie 3 onsdag aften, så længe at kunstgræsset på Eniig Arena i Bangsbo er en nødvendighed. Denne onsdag er den vante træning afløst af opstartens nu sjette planlagte træningskamp, når JS2 tager imod Aalborg KFUM fra Serie 2.

F.f.I. og Aalborg KFUM har sat hinanden stævne et utal af gange, senest i Serie 1 i 2015. De hvidblusede fra Hasseris-området har siden været nede at vende i Serie 3, men rykkede for et års tid siden tilbage i Serie 2, og var i den forgangne forårssæson tæt på at vende tilbage til Serie 1. De måtte dog i sidste ende se sig slået på målstregen af Vejgaards divisionsreserver, der dermed strøg tilbage i Serie 1 efter kun en halvsæson i Serie 2.

Langt hovedparten af de indbyrdes kampe mellem F.f.I. og Aalborg KFUM har været ganske underholdende og ikke mindst dramatiske, så er man mere til seriefodbold end Champions League-kampen mellem Liverpool og FC Bayern München, er der al mulig grund til at kigge forbi kunstgræsbanen i Bangsbo. Det er dog trods alt planlagt således, at man med god vilje, kan nå onsdagens - sagt i al beskedenhed - lidt større brag i Champions League. Som nævnt spilles onsdagens opstartsbrag klokken 19:30.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk