My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Dobbelt op på Hjørring lørdag

Kaptajn Michael Fjordbak er med i truppen, når F.f.I. drager til Landlyst lørdag // Arkivfoto: Anette Gasberg

7. februar 2019

Af: Martin "Olić" Pedersen
 

Både Jyllandsserien 2 og Serie 3 skal op mod hjørringensisk modstand lørdag 9. februar: Førsteholdet møder HI fra JS1 på udebane, mens andetholdet får besøg af Serie 2-nedrykkerne fra SHI i Bangsbo selvsamme dag.

Efter en godkendt indsats for JS2-mandskabet i første testkamp i Støvring, skal Troels Gaardbo denne lørdag atter på farten. Der er således skruet op for ambitionsniveuaet, skønt det er et JS-mandskab F.f.I.´erne skal op imod. HI´erne, der havde en forrygende sæson i efteråret kvalificerede sig til JS1, og dermed skal de rødklædte fra Landlyst spille med om billetterne til Danmarksserien i foråret 2019.


Det er uden tvivl et stærkt hold frederikshavnerne skal op imod, men for omtrent et år siden sejrede F.f.I. 3-1 - på daværende tidspunkt som Serie 1-hold - i en træningskamp, og med en yderst stærk trup denne gang, så er det absolut ikke utænkeligt at de rød/sorte kan levere et godt resultat i Hjørring. Opgøret på Landlyst skydes i gang klokken 16:15.

Klokken 13:15 danner kunstgræsbanen i Bangsbo rammen om et endnu et Frederikshavn mod Hjørring-opgør, når Serie 2-nedrykkerne fra Skibsby-Højene IF (SHI) aflægger visit. Efter en yderst godkendt indsats mod IF Skjolds Sæbys-reserver, til trods for et 2-4-nederlag, skal Peter Jørgensens stærke mandskab følge op på de mange gode takter, holdet leverede sidste weekend. SHI skulle sidste uge møde SEIF i en trænngskamp, men efter sigende udeblev hjørringenserne fra netop denne kamp.  

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk