My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Brødrene Overlade slog til, da F.f.I. sænkede Hirtshals i topkampen

Brødrejubel efter Tobias Overlades forløsende 2-0-mål // Foto: Anette Gasberg

7. oktober 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

F.f.I. kom tilbage på sporet og hentede således en vigtig sejr på 3-0 i topkampen mod Hirtshals. Det var Overlade-brødrenes eftermiddag hvad angår målene. Topscorer Daniel stod for to af målene i den yderst vitale gevinst.

Lad det bare være sagt med det samme: Det var et frederikshaver-hold i kontrol fra første til sidste minut i det imødesete topbrag mod Hirtshals. De rød/sorte skabte bunkevis af chancer, mens gæsterne fra Hirtshals - der ellers kom ind til opgøret med seks sejre på stribe - ikke kom frem til alverden, bortset fra et stolpeskud i forbindelse med et frispark.


Troels Gaardbos elleve udvalgte kom ud til opgøret med brask og bram, og allerede inden for de første syv-otte minutter burde F.f.I. reelt set have scoret et par mål. Daniel Overlade havde et par kæmpe muligheder - herunder en brændt friløber. Ligeledes var Jeppe Birklykke og sidenhen Claus Christiansen yderst tæt på, og kortvarigt lurede der en deja vu-oplevelse fra sidste søndags opgør mod Aabybro.

F.f.I. blev dog ved med at presse Hirtshals-mandskabet, og efter godt ti minutters spil kom forløsningen endelig. Dagens fødselar Nikolaj Stisen smed en perfekt bold i dybden til Daniel Overlade, og denne gang svigtede topscoreren ikke, og dermed 1-0 til F.f.I.

Føringen blev fordoblet bare fire minutter senere, da F.f.I.´erne trykkede på efter et hjørnespark. Nikolaj Stisen var i første omgang tæt på, og Tobias Overlade fulgte godt op, da han først headede bolden på overlæggeren og dernæst headede sin egen retur i kassen.

Gaardbo-Banden leverede dels en forrygende offensiv præstation, men samtidigt blev der i den grad lukket af bagude efter et par kampe med lige lovligt mange defensive brølere. Et ellers normalt stærkt offensivt Hirtshals-mandskab blev ikke levnet meget plads, og det er til trods for at Michael Fjordbak måtte til ti minutters afkøling allerede efter 13 minutters spil.

Værterne burde retteligt have scoret et par mål mere i en god første halvleg, men det blev ved 2-0 da pausesaften skulle nydes.

Tidlig 3-0-scoring og frederikshavnsk kontrol i anden halvleg
Hjemmebanedrengene indledte de sidste 45 minutter som første halvleg blev indledt. Der blev fra starten sat et godt pres ind på Frode Langagergaards tropper, og bare ti minutter efter sidebyttet slog brandvarme Daniel Overlade til igen.


Et indlæg blev clearet lige akkurat af gæsterne, men den tidligere Hirtshals-spiller Claus Christiansen opsamlede læderet og fandt topscorer Daniel, der resolut sparkede bolden i kassen, uden chance for Hirtshals-keeper Lasse Kjær. 3-0-målet kan ses på Facebooksiden Kanal Frederikshavn – Fodbold og på F.f.I.´s Facebookside, og det er også her Kampens Spiller Daniel Overlade giver sine reaktioner på kampen.

Det var som nævnt ved tidligere lejligheder ikke voldsomt meget Hirtshals kom frem til. Vi skal en time ind i opgøret for der kunne noteres en reel mulighed hos gæsterne. Et yderst veludført frispark blev braget på stolpen efter en times spil, men derudover havde keeper Lasse Fjordbak ikke ret meget at forholde sig til.

I den resterende del af anden halvleg formåede F.f.I. at køre sejren sikkert hjem. Det blev ved de 3-0. Stor forløsning og en hamrende vigtig sejr, hvor vi nærmer os slutspurten. Der resterer fire kampe mod henholdsvis Brønderslev (ude), Aalborg Chang (hjemme), Jetsmark (ude) og Østervraa (hjemme). Det må siges at se godt ud med denne vitale sejr in mente, men som bekendt skal man ikke sælge skindet før bjørnen er skudt.

F.f.I.-mandskabets næste opgave er den kommende lørdag, når turen går til Brønderslev. Der er kampstart på Arena Kop & Kande klokken 14:00. Der venter en hård kamp mod et BI-hold der, trods et par nederlag på det seneste, har fået nogenlunde styr på tingene. Der skal absolut intet tages for givet, til trods for at er bund mod top der mødes i fjerdesidste spillerunde.

Kampinfo: F.f.I. - Hirtshals B 3-0 (2-0)

Mål: 1-0 Daniel Overlade (11.), 2-0 Tobias Overlade (15.), 3-0 Daniel Overlade (55.)

10 minutters udvisninger: F.f.I.: Michael Fjordbak (13.), Daniel Overlade (84.) // Hirtshals B: Daniel Knudsen (41.)

Udvisninger: Ingen  

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): Lasse Fjordbak - Nikolaj Stisen (73: Kasper Sørensen), Tobias Overlade, Michael Fjordbak (c) (63: Nicolas Strauss), Jesper Gasberg - Jeppe Birklykke, Frederik Guldager, Claus Christiansen, Frederik Klarskov - Mads Møller (76: Mikkel Tolstrup), Daniel Overlade

Tilskuere: 200

Dommertrio: Søren Hjortholm - Andreas Rosander Andersen og Jørgen Bo Jensen

Kampens Spiller: Daniel Overlade 11 stemmer // Daniel Overlade kåret til Kampens Spiller af Kanal Frederikshavn i samarbejde med Sparekassen Vendsyssel

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk