My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Birklykke-hattrick efter pausen sænkede Østervrå

Jeppe Birklykke (nr. 11 på ryggen), Kasper Sørensen (nr. 12)  og Mads Møller (nr. 10) scorede alle i 5-0-sejren mod Østervrå // Akrivfoto: Anette Gasberg

10. februar 2018
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Langt hen ad vejen spillede F.f.I.´erne en flot første træningskamp, men først efter pausen gik det løs for sig hvad angår målscoringen. De rød/sorte sænkede i anden halvleg Serie 2-mandskabet fra Østervrå med 5-0.

Det var et frederikshavner-mandskab der mere eller mindre var i kontrol opgøret igennem, og i opgørets indledning dominerede de rød/sorte da også chancemæssigt. Særligt backprofilen Jesper Gasberg var særdeles offensiv fra start. Det var da også Gasberg der - noget uvant - kom til ”værternes” første store muligheder, heriblandt et indlæg der nært sejlede i mål.

De første 30 minutter var i særdeleshed gode for Christian Kærsgaards tropper, og det var svært at se at det var holdets første træningskamp. Der blev ikke levnet mange muligheder til Østervrå, bortset fra en enkelt gang i løbet af halvlegen. Det skal dog med at det lugtede voldsomt af en offside-dom, men spillet kørte i stedet videre og så var F.f.I. heldige med at Østervrå-angriberen ikke var i stand til at nå at glide indlægget i mål.

I det sidste kvarter af første halvleg gik F.f.I. en kende ned i kadence, men det ændrede ikke ved det samlede billede: F.f.I.´erne var fortsat i kontrol

Østervrå gik længere frem - det blev straffet
Billedet fra første halvleg blev gentaget efter pausen, men denne gang var der anderledes ”swung” på afslutningsspillet, dette kombineret med at gæsterne fra Østervrå gik længere frem på banen. Dette formåede F.f.I.´s hurtige spillere i den grad at straffe efter pausen. Med ti minutters mellemrum omsatte Jeppe Birklykke Kasper Sørensens to fine oplæg, og herefter gik det ´slag i slag´. Sørensen kom selv på tavlen små tyve minutter før tid, og nogle minutter senere gik der så flipperspil i den. Efter et indlæg stod Anton Møller og Frederik Klarskov i kø for at sparke et indlæg i mål, men det var imidlertid Mads Møller der dukkede op og bragte F.f.I. foran med fire.

Kort før slutfløjt kunne Jeppe Birklykke lade sig notere for et hattrick med en sikker scoring, og dermed må man sige at F.f.I. fik en meget fornuftig start på perioden med træningskampe. De fine takter skal der følges op på næste lørdag den 17. februar når banerne ved Skagen Stadion danner rammen om lokalbraget mellem Skagen og F.f.I. Noget usædvanligt for årstiden spilles opgøret på græs. Hvordan det går i Danmarks nordligste by kan man konstatere ved selvsyn når der fløjtes op til kamp klokken 14:00.

Kampinfo: F.f.I. - Østervrå IF 5-0 (0-0)

Mål: 1-0, 2-0 Jeppe Birklykke (50., 61.), 3-0 Kasper Sørensen (72.), 4-0 Mads Møller (78.), 5-0 Jeppe Birklykke (87.)

Advarsler: F.f.I.: Anton Møller (59.), Frederik Klarskov (81.) // Østervrå IF: Marck Olesen (30., 65. - udvist)

F.f.I.´s startopstilling (4-3-3): Lasse Fjordbak - Jesper Gasberg, Jonas Markfoged, Nikolaj Stisen, Marcus Grønning - Frederik Klarskov, Nicolas Strauss, Frederik Guldager - Mads Møller, Kasper Sørensen, Jeppe Birklykke

Udskiftninger:
Sumaidi Uria ind for Jesper Gasberg (46.)

Thomas Petersen ind for Frederik Klarskov (46.)
Mikkel Tolstrup ind for Frederik Guldager (46.)
Anton Møller ind for Mads Møller (46.)
Marcus Grønning ud for Jesper Gasberg (66.)
Jeppe Birklykke ud for Mads Møller (66.)
Kasper Sørensen ud for Jeppe Birklykke (82.)
Nikolaj Stisen ud for Marcus Grønning (82.)

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk