My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

3-1 over Nørhalne i sidste test

Mads Møller (nr. 10 på træningsdragten) kom på tavlen mod IF Fremad Nørhalne // Arkivfoto: Anette Gasberg

5. august 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

Det var langt fra den bedste indsats F.f.I.-mandskabet diskede op med lørdag eftermiddag i Vrå. Alligevel rakte det til en relativt sikker sejr på 3-1 over et velspillende Nørhalne-mandskab, der tog føringen tidligt i kampen.

F.f.I.´erne skulle som bekendt have mødt Brønderslev i denne sidste træningskamp, men Steen Refsgaards tropper meddelte af uforklarige årsager fredag aften, at de ikke var i stand til at stille hold om lørdagen. Derfor skulle der tænkes hurtigt, og løsningen blev at møde Serie 2-oprykkerne fra Nørhalne.


Hvad forventningerne var til de grøn/hvid-stribede vidste man ikke, men det stod hurtigt klart at F.f.I.-mandskabet skulle op mod et ungt, løbestærkt og velorganiseret Nørhalne-mandskab, der skal have stor ros for deres indsats i lørdagens kamp.

Det var også Nørhalne-mandskabet der lagde bedst fra land på kunstgræsset i Vrå, og allerede efter 12 minutters spil tog de da også føringen, da en Nørhalne-spiller knastørt sparkede bolden op i modsatte krog, uden chance for F.f.I.-målmand Lasse Fjordbak.

Troels Gaardbos tropper havde i store dele af første halvleg svært ved at finde melodien, men det blev dog gradvist bedre som halvlegen skred frem, og det lykkedes da også for frederikshavnerne at få skabt et par chancer. Det skete blandt andet midtvejs i halvlegen efter godt samspil mellem Mads Møller og Jeppe Birklykke, men sidstnævntes ellers gode mulighed sad lige i favnen på Nørhalnes målmand.

Efter 37 minutter gik den ikke længere for Nørhalne. Det var igen d´herrer Møller og Birklykke der var på spil. Førstnævnte sparkede ganske køligt bolden i kassen til en pausestilling på 1-1. Nogen ikke for overbevisende første halvleg af F.f.I.

Mere ´swung´ på efter pausen
Det er åbenbart mere reglen end undtagelsen at skrive i disse referater at ´anden halvleg var bedre end første halvleg´. Ikke desto mindre kunne det ikke være mere rammende for F.f.I.´s anden halvleg i Nørhalne-kampen. Uden det på nogen måde blev rigtigt godt, må man bare konstatere at indsatsen efter sidebyttet var noget mere solid.


Der kom noget mere ”swung” i spillet, for nu at bruge et moderne udtryk, hvilket da også medførte at F.f.I. skabte en god håndfuld store chancer i løbet af anden halvleg. Tilbagevendte Daniel Overlade havde et par gode muligheder undervejs, heriblandt en friløber som han desværre fik for lidt ud af, og kort efter måske kampens bedste detalje, hvor Daniel vender rundt på en tallerken og får sendt bolden på den fjerneste stolpe. Den havde fortjent bedre, var der bred enighed om i F.f.I-lejren.

Det så ud til at F.f.I. trods alt viste forskellen på Serie 2 og Serie 1 som de sidste 45 minutter nærmede sig sin afslutning. Presset på et, som nævnt, ellers velorganiseret Nørhalne-hold blev intensiveret, og med et kvarter igen skulle målet til 2-1 da også falde. Jeppe Birklykke går til baglinjen og smider et godt indlæg ind i feltet. Her får en Nørhalne-spiller godt presset sparket bolden i eget net.
Et par minutter senere gør indskifteren Jeppe Drejer det til slutresultatet 3-1, da han køligt sparker bolden i kassen efter fint forarbejde af Frederik Klarskov og Jeppe Birklykke.

Det var på ingen måde den bedste indsats, men frederikshavnerne formåede at løfte niveauet rent spillemæssigt i anden halvleg, og formåede trods alt at holde Nørhalne fra nævneværdige muligheder, skønt spillet lod meget tilbage at ønske.

Efter tre mere eller mindre overbevisende kampe i VBI´ træningsturnering banker turneringsfodbolden snart på døren. F.f.I. spiller sæsonpremiere mod Nibe Boldklub, der i foråret var en del af den sydvestlige Serie 1-pulje (Viborg og Skive-egnen blandt andet). Kampen spilles mandag den 13. august klokken 19:00 på Empire Stadium.


Kampinfo: F.f.I. – IF Fremad Nørhalne (Serie 2) 3-1 (1-1)

Mål:
 0-1 IF Fremad Nørhalne (12.), 1-1 Mads Møller (37.), 2-1 selvmål (76.), 3-1 Jeppe Drejer (79.)


Startopstilling - F.f.I. (4-4-2): 
Lasse Fjordbak – Jesper Gasberg, Nikolaj Stisen, Mikkel Tolstrup (6: Sumaidi Uria), Nicolas Strauss – Jeppe Birklykke, Frederik Klarskov (c), Frederik Guldager, Andreas Vestergaard (56: Jeppe Drejer) - Mads Møller (71: Andreas Vestergaard genindskiftet), Daniel Overlade (83: Mads Møller genindskiftet)

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk