My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

3-0-sejr over Jetsmark - RKG venter i lørdagens topkamp

Anton Møller blev kåret til Kampens Spiller af både Kanal Frederikshavns udsendte reporter, samt af holdkammeraterne // Foto: Michael Frederiksen, Kanal Frederikshavn

30. maj 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

F.f.I.´erne har utvivlsomt spillet bedre kampe end i tirsdagens møde med Jetsmark. Det blev dog alligevel til en kontrolleret sejr på 3-0 over gæsterne fra Pandrup, der hverken kunne - eller ville - udrette alverden denne aften.


Kampen blev indledt med at hylde Frederik Guldager for sit 100 kamps-jubilæum, og således var festlighederne skudt i gang denne tirsdag aften. Værterne lagde fint fra land, og allerede efter to minutters spil diskede Jetsmarks keeper, Kasper Holm, op med en fin redning på et godt forsøg af Mads Møller.


Trods den fine start var første halvleg ikke just noget festfyrværkeri rent spillemæssigt. F.f.I. var dog, nøjagtigt som aprils møde i Pandrup, i relativ stor kontrol igennem de 90 minutter. Derfor var det også yderst sporadisk hvad de grønblusede kom frem til. Gæsternes Ehab El-Sayed havde en fin mulighed midtvejs i halvlegen, men truslen fra Jetsmark blev fint blokeret af Anton Møller, der fortjent blev kåret som Kampens Spiller.

Skønt frederikshavner-mandskabet ikke spillede sin bedste kamp, så blev der alligevel skabt nogle gode chancer. Tobias Overlade tog efter en halv times spil et hidsigt soloraid op ad banen, fik snøret et par Jetsmark-spillere, men det ellers særdeleshed initiativrige forsøg prellede af på stolpen.

De fleste tilskuere havde vel indstillet sig på en målløs første halvleg, mens Mads Møller ville kort før pausefløjtet det anderledes. I venstre side ville Mads smide et indlæg ind, men det ender med at bolden suser op i det modsatte hjørne og dermed overrumpler Holm i Jetsmark-buret. Mads udtalte i pausen, at han så en åbning. Jo, jo… Den må stå for egen regning. Dermed kunne F.f.I. gå til pause foran med 1-0.

Solidt uden at være prangende i anden halvleg
Anfører Frederik Klarskov måtte lade sig udskifte i pausen med symptomer på nældefeber, mens også Jetsmark skiftede formation til en mere offensiv tilgang. Det var dog fortsat F.f.I.-mandskabet der sad på langt det meste af spillet, mens Jetsmark et par gange forsøgte med omstillinger. Den rød/sorte defensiv var dog steppet gevaldigt op i forhold til Sulsted-kampen, og levnede ikke de grønblusede særligt mange muligheder.


Og dog. En enkelt gang, et kvarter efter sidebyttet, fik Jetsmark så at sige en sjælden succesoplevelse med en veludført omstilling. Christian ”Skipper” Jørgensen i målet diskede dog op med en god benparade, og det var en vigtig redning på et vitalt tidspunkt. Det var noget nær det eneste ”Skipper” skulle forholde sig til opgøret igennem, men det er bestemt vigtigt at målmanden er på plads, når der er brug for ham.

Kort efter måtte Daniel Overlade se et hovedstødsforsøg i kølvandet på et hjørnespark reddet på stregen, inden han fem minutter senere tog sagen i egen hånd. På banens midte vandt han bolden, og fik smidt den ud til Nicolas Strauss på kanten. Imidlertid luskede Daniel i feltet og kunne dermed heade Strauss´ fine indlæg i kassen.

Nogle få minutter før lukketid fik de rød- og sortstribede sat kronen på værket, da Daniel Overlade fik afdriblet målmanden og midt inde foran mål fandt han Tobias Wiis, der ingen kvaler havde med at prikke bolden i kassen til det endelige slutresultat 3-0.

Dermed lykkedes det for frederikshavnerne at komme tilbage på sporet, om ikke andet resultatmæssigt. Allerede lørdag den 2. juni venter sæsonens vigtigste kamp på udebane mod RKG. Kun en sejr tæller for F.f.I.´erne. Tag til Klarup for at støtte gutterne. Kampen spilles klokken 13:00.

Kampinfo: 
F.f.I. - Jetsmark IF 3-0 (1-0)


Mål:
 1-0 Mads Møller (44.), 2-0 Daniel Overlade (71.), 3-0 Tobias Wiis (89.)


10 minutters udvisninger: Ingen

Udvisninger: Ingen  

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2):
Christian Jørgensen – Jesper Gasberg, Tobias Overlade, Nikolaj Stisen, Anton Møller – Jeppe Birklykke (85: Daniel Overlade genindskiftet), Frederik Klarskov (c) (46: Mikkel Tolstrup), Frederik Guldager (77: Tobias Wiis genindskiftet), Tobias Wiis (72: Sumaidi Uria) – Daniel Overlade (75: Mads Møller genindskiftet), Mads Møller (61: Nicolas Strauss)

Tilskuere:
 150


Dommertrio: Steffen Møller Christensen - Frede Toft Nielsen og Tommy Toft Kristensen  

Kampens Spiller: Anton Møller med 8 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk