My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

200 F.f.I.´ ere samlet til klubaften

Bent Kristensen (t.h.) blev kåret til Månedens Træner, og ungdomsformand Michael Jørgensen (t.v.) holdt en hyldesttale til Bent // Foto: Orla Thomsen

14. april 2019
Af: Orla Thomsen

Sæsonen 2019 er skudt i gang også hvad angår vores efterhånden traditionsrige og legendariske klubaften i F.f.I. Fodbold. Det er ottende år i træk, at Orla Thomsen og co. giver F.f.I.´erne mulighed for en hyggelig, social aften.

Vi startede op allerede i 2011, og for seks år siden fik vi den udviklet til det nuværende, og ”vores” helt ”egne” fantastiske ”huskokke” Karin og Ib blev tilknyttet, og de har igen i år givet tilsagn om at stå for madlavningen til alle fem klubaftener, som afvikles med tre før og to efter sommerferien, så den del af arrangementet kan ikke komme i bedre hænder. John Nygaard bød traditionen tro velkommen til den nye sæson og sagde bl.a., at det er en stor glæde, at vi stadig kan samle så mange unge mennesker til et, for klubben, vigtigt arrangement.

Menuen til denne aften bestod af tarteletter med høns i asparges ad libitum og dertil grøn salat. Og til dessert frisk frugt.

Menuen var igen i år meget populær, og de unge tog rigtig godt imod maden.

Da alle vær mætte, var der tid til udnævnelse af månedens spiller, som jo er et stort højdepunkt på vores klubaften:

Afdeling - Månedens spiller - Træner/leder

U14 piger - Fie Overlade - Jan Jørgensen

U13 drenge - Anton Vestergaard - Kristian Jensen

U14 drenge - Tobias Dolmer - Casper Larsen

U15 drenge - Viktor Andreasen - Michael Jørgensen               

U16/U17 drenge - William Haven Nielsen - Bent Kristensen

Månedens spiller fik en velfortjent hyldest af sine kammerater og af træneren overrakt en Diadora T-shirt påtrykt den flotte titel MÅNEDENS SPILLER, og spilleren fik rosende ord af træneren. De fik desuden en sportstaske sponseret af Spar Nord Bank.

Som noget nyt skulle månedens træner også kåres, og valget faldt helt naturligt på Bent Kristensen, som træner U16/17 drengene. U16 drenge spiller i Liga 1, og Bent udfører sammen med Christian Kærsgaard et flot stykke arbejde sammen med disse drenge. Michael Jørgensen nævnte i sin hyldesttale til Bent også Bents store engement som træner ved AaB’s talenttræning, talentklassser m.fl. Bent blev også rost for sit store sociale engagement i klubben. Et stort tillykke til Bent herfra.

Vi fik taget hul på vores klubaftner i 2019, og vi kan klappe hinanden på skulderen og være rigtig stolte af, at vi stadig kan samle så mange aktive fodboldspillere til et socialt arrangement, hvor snakken går lystigt over bordet, og hvor man rigtig hygger med hinanden.

TUSIND TAK skal lyde til alle, som har hjulpet til i forbindelse med forberedelse og afvikling af fællesspisningen – også en stor tak til vores 60+ piger, som ordner borddækning, madservering og oprydning.

F.f.I. siger 1000 tak for det flotte fremmøde og den fine stemning og håber, at det fortsætter ved afvikling af de kommende klubaftner På gensyn torsdag den 9. maj.

Karin og Ib har endnu ikke fastlagt menuen, men mon ikke, at de igen kommer med noget spændende (rygter siger, at det muligvis kan blive bøf med løg, og ”sovs og syltetøj”.

Vi ønsker en rigtig god sæson til alle!

Husk at man kan se flere billeder fra Månedens Spiller-kåring på Kanal Frederikshavn, når artiklen kommer på deres hjemmeside. 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk