Sponsorer

FFI Fodbold er afhængig af økonomisk opbakning fra sponsorer til vores mange aktiviteter og målsætninger for klubben, og vi er meget taknemmelige for den store lokale opbakning vi får fra erhvervslivet, den offentlige sektor og kommunen.

Som sponsor i FFI Fodbold får du en god mulighed for at blive eksponeret på mange måder, og vi finder den løsning der passer bedst til Jeres virksomhed.  Har du lyst til at blive en del af FFI Fodbold, og være med til at give klubben og medlemmerne endnu flere muligheder for at få nogle gode sportslige og sociale oplevelser, og være forankret i en lokal klub med plads til alle såvel motionister og elitære idrætsudøvere, så kan vi tilbyde flere sponsorpakker i FFI Fodbold.

Klubbens potentiale og muligheder for sponsor synlighed:

• Vi afvikler Cup No. 1. som er en stor international fodbold turnering hvert år i uge 28 med ca. 200 hold fra omkring 20 lande. (www.cupno1.com)

Der deltager ca. 3.500 fodboldspillere og ca. 1.000 forældre, og der er stor handelsplads for erhvervslivet på Fodboldvej

• Vi har i gennemsnit 1.000 personer som ugentlig besøger klubhuset på Fodboldvej fra april til oktober

• Vi har over 650 medlemmer og over 40 hold, og er blandt Nordjyllands største klubber

• Vi har som mål at skabe bro mellem erhvervslivet, uddannelsesinstitutioner, Kommunen og klubben, hvor vi kan nævne

erhvervsprojektet "jobordning for de unge",  opstart af talentklasse i folkeskolen og i uddannelsesinstitutioner, vision 2020 hvor FFI Fodbold skal være divisionsklub igen og meget mere (se menupunkt "projekter")

• Kontingentsystem, hvor der er indeholdt tøjpakke til alle medlemmer – enestående mulighed for at få markedsført virksomheden med logo på dragter/tøj

• Klubhus med mulighed for bandereklamer, reklame på hegn og 2 stk. infoskærme i klubhuset

• Mulighed for at få logo på spillertøj, opvarmningsdragter

• Der er også mulighed for sponsoraftaler, hvor aftalen kan indeholde modydelser i form af reklame fra FFI og varer fra sponsor

Vi vil gerne have flere sponsorer med på holdet og vil du høre mere om dine muligheder som sponsor er du meget velkommen til at kontakte vores sponsoransvarlige Lindy Wiis i FFI Fodbold. Lindy Wiis er klubbens sponsoransvarlige, og er også bindeleddet til Cup No. 1. såfremt der ønsker profilering i vores fodboldturnering.

Lindy Wiis – Mobil: 40 82 15 16 – e-mail: Lindy

Sponsorfolder se den Sponsor oplæg som folder.pdf

•