Frivillige i klubben

Er du den nye frivillige i klubben ?

Uden frivillige ingen forening, så enkelt kan det siges.

I FFI Fodbold har vi også behov for mange frivillige hænder i klubben for at kunne gennemføre alle vore aktiviteter. Vi har mange forskelligartede opgaver i klubben og du kan gøre en forskel ved at blive en del af frivilligheden i FFI Fodbold. Vi værdsætter alt den hjælp og støtte du som frivillig kan bidrage med. Til gengæld tilbyder vi dig et fællesskab, træner/leder fest og andre gode oplevelser sammen med vore mange øvrige frivillige i klubben.

Det er vigtigt for os at understrege at det er dig som frivillig som vælger hvor meget, og hvor tit du gerne vil hjælpe, og så finder vi en løsning sammen.

Vi har listet nogle af de steder, hvor vi altid kan bruge frivillige og kort beskrevet hvilke arbejdsopgaver der er tilknyttet. Du er meget velkommen til at kontakte nedenstående personer for yderligere information og vi håber du vil være med i vores fællesskab

Træner, holdleder eller fodbolddommer:

Brænder du for at dygtiggøre dig som træner, holdleder eller fodbolddommer, og gerne vil vide hvilke muligheder vi kan tilbyde dig, så kontakt én af nedenstående personer:

Kontakt følgende:

John Nygaard   U17 - U19 og Senior herrer   mobil 22 19 14 17
Kenneth Dalsager   U19 og senior damer   mobil 26 54 05 04
Henrik Dolmer   Ungdomsudvalget   mobil 22 30 08 91
Laila Pedersen   Ungdomsudvalget   mobil 24 67 15 63
Hanne Risom   Micro konsulent   mobil 22 58 67 97
Jens Tang Olesen   Ungdomsudvalget   mobil 40 59 67 47

Cup no. 1 Fodboldturnering

Til vores årlige fodboldturnering i uge 28 mangler vi hjælpere før, under og efter turneringen. Kontakt Poul Beck og hør mere om opgaverne, og hvor du gerne vil gøre en forskel. Vi skal bruge hjælpere i køkkenteamet, madsalen, skolevagt, informationen, cafeteriavagt på fodboldvej eller stadion, cafeteriavagt i fest teltet, medhjælper hos inspektørerne, banevagt m.m.

Vi afslutter altid Cup no. 1. med en stor fest og hyggelig fest om lørfagen i uge 28 i teltet på Fodboldvej.

Koordinator Poul Beck                      Mobil 60 43 91 27

Cafeteria vagt:

Cafeteriaet er åbent når vi træner og spiller kampe. Cafeteriaet er åbent fra kl. 17-21 i perioden fra uge 4 til uge 45. Især i perioden fra turneringsstart 1 april til ultimo oktober kræves der mange frivillige til cafeteriaet mandag til torsdage, og kampdage om lørdagen. Er det noget for dig så tøv ikke med at kontakte os.

Koordinator Poul Beck                      Mobil 60 43 91 27

Dommer Micro stævner:

Vi mangler frivillige til at dømme Micro fodboldkampe. Det kan sagtens være forældre der dømmer de små poder. Det kræver ikke en dommereksamen for at dømme i de små rækker, men blot lidt pædagogiske færdigheder og masser af smil.

Fra U12 begynder vi med at bruge uddannet dommere fra DBU.

Hanne Risom                                        mobil 22 58 67 97

Klub 60:

Vi råder over en velfungerende klub 60 pensionistklub med over 30 medlemmer, som hjælper klubben med mange forskellige opgaver, og som tjener penge til klubben ved diverse opgaver. Det er bl.a. hjælp ved Arena Nord arrangementer, trykning af logoer og reklamer på spillertøj, servering ved vores 5 årlige klubaftener, hjælp ved træner- og lederfest, standerhejsning, Cup No. 1. og diverse ad hoc opgaver.

Er det dig der gerne vil være med i det fællesskab, hvor der hygges hele året og er et fantastisk sammenhold så kontakt Orla Thomsen.

Orla Thomsen                                       mobil 30 49 62 50