Elektronisk Holdkort

Alle hold fra U13 og opefter skal udfylde holdkort, hvad enten det 7-, 8- eller 11-mands hold. Det koster klubben bøder såfremt holdkort ikke er udfyldt senest 1 time før kampen og resultat senest er indberettet 7 timer efter kampen.

Holdkortet skal være korrekt udfyldt senest 1 time før kampstart. Det er muligt at rette i holdkortet i op til 7 timer efter kampens starttidspunkt.

For at udfylde holdkort kræver det, at alle klubbens spillere er registreret i Kluboffice - hvis ikke det er tilfældet, skal I have en ansvarlig i Klubben til at oprette spillerne. I kan her læse mere om spillerregistrering

Endvidere er det vigtigt at alle klubbens trænere, ledere m.m. har hvervene ”Holdkortindberetter” og ”Kampklar”.

Når de oprettes med disse hverv, modtager de automatisk en mail med brugernavn og adgangskode.

Spillere er først spilleberettiget, når klubben har et certifikat/erklæring, ogspilleren er registreret og godkendt som fodboldspiller i KlubOffice. Sørg for at få spillerne meldt ind!

Læs mere på:  DBU

Træner FFI Fodbold:

Kontakt kontoret og bliv registreret i kluboffice. Kontoret skal bruge følgende.

Fødselsdato

Holdkortet udfyldes af:

Personer med hvervet holdkortindberetter kan udfylde elektroniske holdkort. Dette hverv kan gives i KlubOffice.

Holdkontakter har automatisk fået hvervet (trænere og holdledere)

Kampklar mobil app kan hentes på :

iOS (Apple): Gå i App Store og søg på ”fodbold”. Find app’en med et DBU-logo og download den.

Android: Gå i Google Play/Play Butik og søg på ”fodbold”. Find app’en med et DBU-logo og download den.

Holdkort kan indberettes på:

DBU’s Fodbold app (Android eller Iphone)

KlubOffice

Mit DBU

KampKlar (Mit DBU)

Fordele elektronisk holdkort:

• Holdkortene lagres elektronisk og bliver derfor ikke væk eller våde

• Holdkort kan udfyldes ”hjemme fra sofaen”

• Alle spillernes data ligger i systemet, så spillerne bare skal vinges af

• Man vil kunne følge en spillers historik (hvilke kampe han/hun har spillet)

• Disciplinærsager vil kunne behandles hurtigere, da lokalunionen har adgang til holdkort og derfor ikke først skal indhente dem

• Fakta om holdkort

• Holdkortet skal være korrekt udfyldt1 time før kampstart!

• Platforme: Holdkortet kan udfyldes både i KampKlar, KlubOffice og i Fodbold app’en.

• Data synkroniseres imellem disse platforme, så du altid ser nyeste version, uanset hvor ændringen foretages fra.

• Aktivering: Holdkortet er aktiveret, så snart du sætter spillere på. Det skal altså ikke godkendes eller på anden måde sendes videre. Det er muligt at rette i holdkortet i op til 7 timer efter kampens starttidspunkt.     Der kan være lokale regler, som afviger fra dette. Kontakt din Lokalunion, hvis du er i tvivl.

• Spillere: De spillere der kan søges frem og vælges til holdkortet, er de spillere, som klubben har registreret som fodboldspillere i KlubOffice og fået godkendt af lokalunionen inden kampstart. Er der spillere, som mangler, er det således klubbens eget ansvar at få registreret den/disse spillere i tide, så de kan påføres holdkortet.

• Spilleberettigelse: Holdkortet tager pt. ikke forbehold for turneringsreglementet i forhold til op- og nedrykning af spillere, karantæne m.v. Det er 100 % klubbens ansvar, at de spillere, som fremgår af holdkortet er spilleberettigede.

• Internetforbindelse: Der kræves naturligvis internetforbindelse for at søge og vælge spillere til holdkortet. Der kan være anlæg, hvor der er ringe eller ingen dækning. Kan du ikke få forbindelse til systemet, skal holdkort udfyldes elektronisk snarest muligt efter kampens afslutning, jf. punktet "Aktivering".

• Offentliggørelse: Holdopstillinger (nr. og navn) vil blive offentliggjort på app/web - normalt 1 time før kampstart. Der kan være lokale regler, som afviger fra dette. Kontakt din Lokalunion, hvis du er i tvivl.

• Dispensation: Dispensationsspillere skal markeres på holdkortet. Klik på spilleren for at ændre status.

• Trøjenumre: Trøjenumre kan, men skal ikke påføres. Påføres de, skal de være korrekte. Såfremt der skal laves

• livescore på kampen, skal der være trøjenumre påført for at få aktionerne ført på de rigtige spillere!

• Udskiftere: De spillere der starter på bænken kan markeres med et U. Klik på spilleren for at ændre status. Spillere der ikke kommer ind i kampen kan fjernes fra holdkortet efter kampen jf. punktet "Aktivering".