Cafeteriaet

Cafeteriaet på Fodboldvej

Vi har fået tilknyttet Charlotte Werenskjold som ansvarlig for vagtplanlægning
 og koordinering af information til alle afdelinger
 og Birgitte Christensen som ansvarlig for indkøb til cafeteriaet.
 Begge kan kontaktes på nedenstående numre og mails hvis I har spørgsmål,
 gode i
deer til cafeteriadriften,
 og hvis du ønsker at indgå i en cafeteriavagt.

Ansvarlig vagtplanlægning             Ansvarlig indkøb

Charlotte Werenskjold                      Birgitte Christensen

Mobil: 20 69 63 74                             Mobil: 61 66 42 25

Mail:   cs@orskov.dk                          Mail:   98424225@webspeed.dk

Cafeteria vagt plan FFI forår 2016

I Cafeteriaet på Fodboldvej  har vi et bredt udvalg af drikkevarer (sodavand, Slush-Ice, saft, øl og kaffe)
Cafeteriaet tilbyder salg af sportsnæb, pølser og brød, Fransk Hotdogs, Moms Pommes frittes samt slik, chips og chokolade.

Vi kan altid bruge flere til vagter i cafeteriaet. Vagterne ligger mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra 17.00 til 21.00 samt lørdage fra 09.00 til 13.00 og 13.00 til 16.00.

Der er altid 2 på vagt ad gangen.

Cafeteriaet er drevet af frivillige i klubben. Alle afdelinger fra U10 og opefter får en ugentlig vagt om foråret og én om efteråret.

Et af værdipunkterne i FFI Fodbold er det forpligtende fællesskab, hvor ansatte, trænere, ledere, frivillige og forældre danner grundlaget for en velfungerende klub

med et højt aktivitetsniveau for alle. Derfor beder klubben om Jeres hjælp og deltagelse i klubbens arbejdsopgaver med nogle få timer til cafeteriavagt i løbet af foråret og om efteråret.

Cafeteriaet er et vigtigt fokusområde for klubben, og alle vil nyde godt af et åbent cafeteria i løbet af fodboldsæsonen og vi vil gerne sende et signal om et åbent og tilgængeligt klubhus.

Der er mange positive gevinster ved at klubben baserer cafeteriadriften på frivillige:

• Forældrene får sociale relationer til andre forældre og til klubbens medlemmer
  • Klubben får et bedre socialt miljø fordi der er åbent – det er en værdi vi sætter højt
  • Fortjenesten der optjenes i cafeteriaet anvendes til aktiviteter i klubben for alle
  • Det er faktisk en sjov oplevelse at betjene et cafeteria for vore medlemmer
  • Alle får et tilhørsforhold og ansvarlighed for en velfungerende klub

Vi ved der er rigtig mange frivillige der bakker op om vores klub, men vi vil gerne opfordre alle til at give en hjælpende hånd, når klubben beder om tilsagn til hjælp. Det er muligt for klubbens medlemmer at låne slush ice maskinen og pocorn maskinen (Husk at notere det i kalenderen på opslagstavlen).

Der er gratis kaffe fra automaten til alle trænere, ledere samt forældre og tilskuere i cafeteriaet. Polet udleveres til de trænere og ledere som ønsker cacao, the o. lign. fra automaten.

Det er den lille indsats der gør den store forskel