My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Cafeteria

 I Cafeteriaet på Park Empire sælger vi diverse drikkevarer, så som Sodavand, Slush-Ice, øl, vin og kaffe/Te Vi fremstiller selv vores populære Sports-næb, vi sælger pølser og brød, samt Fransk Hotdogs. Du behøver ikke at være Kok elle Tjener, her rækker gå på mod og godt humør langt.

 

Manual til Cafeteriet

  • Tag pølser op af fryseren (ca. 5-7 stk.) - lægges i vand til optøning
  • Tag fransk hotdogbrød og næb op af fryseren. Ligger der brød ikøleskabet tages de først. Tag ikke for mange op, da der er mulighed for at optø i mikrobølgeovnen.
  • Tænd stegepladen til pølserne - start den på 3.
  • Pølserne SKAL have min. En kernetemperatur på 75 grader (Hvidt termometer på muren) Temperaturen skrives i egenkontrolmappen.
  • Tænd MOMS-MASKINERNE (til pommes frites). De tændes bag på. (Følg derefter anvisningerne på displayet.)
  • Hent pengekassen i pengeskabet i depotrummet. Koden udleveres ved opstart.
  • Der ligger manual til dankortautomaten pa bordet ved siden af kasseapparatet. (MÅ IKKE AFSTEMMES)
  • Tjek køleskabet om der er skåret salat, tomater og agurk til sportsboller. Hvis ikke der er, så skær lidt af hvert. I det sidste højskab i baglokalet star der plastikbøtter til opbevaring.

Opgaver der skal laves, når man har vagt:

  • Aftørring af bordene ude I cafeteriet
  • Aftørring af alle overflader inde i cafeteriet (hylder/borde)
  • Aftørring af mikrobølgeovne - indvendig
  • Tømning og afskylning af slushice bakker.
  • Opfyldning af sodavand og Øl.
  • Evt. blande små slikposer til 5 og 10 kr.

 Ved afslutning af vagt

  •  Bakkerne i brødristerne skal tømmes for krummer og tørres af
  • Bakkerne til MOMS maskinerne stilles i opvaskemaskine.
  • Lågene til slikkasserne sættes på.
  • Pølser der ikke er solgt skæres op til Pølse-Mix og lægges i fryseren. (Husk at skrive dato på posen.)
  • Ketchup / Remoulade / Sennep mm. Bøtter stilles i køleskabet.

 

 Weekendvagten

I Weekenden laves der Kanelsnegle, som findes i fryseren.

  • De bages ved 200 grader i ca. 10-15 min. (Der ligger glasur-poser i kassen i fryseren.)

 

 Forplejning på vagten

  •  Alle der er på vagt, er velkommen til at tage en sodavand / øl  og en sportsbolle / fransk hotdog ell.

 

 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk