My Team
Dagens kampe Dagens resultater

Frivillige

De mange frivillige er hjørnestenen i Cup No.1 uden dem ingen Cup

Små 700 børn, -voksne og ældre holder hvert år hjulene igang i uge 28, hvor årets Cup No.1 afvikles, i år fra den 10/7 til og med den 15/7

Cup No.1 afholdes i 2017 for 34. gang, hvor F.f.I Fodbold inviterer ungdomshold fra hele verdenen til Frederikshavn.  Cup No.1 er Frederikshavn kommunes største enkeltstående event, turneringen har været afviklet i Frederikshavn siden 1984 under navnet Dana Cup No.1 -og næsten 7.000 hold fra 93 nationer har deltaget i turneringen. Alle kampe spilles på flotte græsbaner på Fodboldvej. Deltagerne bruger derfor minimal tid på transport, hvilket øger glæden ved at deltage i netop Cup No.1 Turneringen finder altid sted i uge 28 og vil i 2017 sige fra mandag 10. juli til lørdag 15. juli. Cuppen ledes af et Cup-udvalg bestående af 20 personer med hver deres ansvarsområde, som mødes en gang om måneden, men uden hjælp fra klubbens forældre, kan dette store arrangement, som kommer klubben til gavn i det daglige, ikke lade sig gøre. Vi håber at alle forældre vil give en hånd med, for når vi løfter i flok, er det hele meget lettere.

Nedenfor har vi listet opgaverne, og på de enkelte link kan du se vagtskemaerne, som løbende opdateres.
- og husk lørdag den 16. juli kl. 19.30 "hæver vi alle vores løn" med braget af en hjælperfest, med go´ mad, musik og dans, og ikke at forglemme drikkevarer til rimelige priser.

 

 

Vi mangler en ny Skolechef, som har lyst til at være med i Cup udvalget. Skolechefen indgår i en ledergruppe bestående af tre personer, der forestår indkvarteringen af de enkelte hold,  på de enkelte skoler.

Skolechefen har:

• Kontakt til pedellerne
• Kontakt til beredskabet
• Opsætning af brandsikkerheds skilte på skolerne.
• Koordinering med Transport afdelingen omkring levering/afhentning af varer
• Kontakt til de skoler som er ”solgt” fra
• Daglig kontakt til pedellerne
• Kontakt til salgsafdelingen omkring varer.
• Skolekasser” til hver skolen med kuglepinde, bykort, plastre, saks og meget mere pakkes. • Koordinering af oprydning på skolerne (Nordstjerne, Bangsbo, Abildgaard)
• Evt koordinering af afhentning af brugt bedding
• Udlevering af depositum til holdene ved hjemrejse
• Gennemgang af skolerne sammen med pedellerne når alle holdene er rejst hjem.

Lyder det som noget for dig kan du kontakte Koordinator Poul Beck på ffi@ffifodbold.dk

 

 

 

Teknisk Afdeling, -mangler hjælp

- forestår opstilling og nedtagning af f.eks. hegn / vogne / skilte, - til og afrigning af skoler, før og efter uge 28, de forestår den daglige drift af Fodboldvej og Frederikshavn Stadion, med diverse reparationer, samt renholdelse af anlæggene. Så er du håndværker eller Handymand med hænderne skruet rigtig på, er du sikkert den vi står og mangler. Lyder det som noget for dig kan du kontakte Inspektør Ronni K. Jensen på ronni@ffifodbold.dk

 

 

Cafeteriaet på Fodboldvej

I Cafeteriaet på Park Empire sælger vi diverse drikkevarer, så som Sodavand, Slush-Ice, øl, vin og kaffe/Te Vi fremstiller selv vores populære Sports-næb, vi sælger pølser og brød, samt Fransk Hotdogs. Du behøver ikke at være Kok elle Tjener, her rækker gå på mod og godt humør langt.
- se vagterne her:

Tilmelding til vagt på ffi@ffifodbold.dk

 

 




FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk